mehdi.m 158 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان.خسته نباشید چطور میتونم یه متنی توی یه تکس بکس در اکتیویتی یک نمایش بدم توی مثلا یه لیبل تو اکتیویتی دو؟؟؟؟؟ من اومدم یه string تعریف کردم تو اکتیویتی اول توی قسمت Process_Globals dim str as string بعد edittext1.textرو مساوی stringقرار دادم.(که فک کنم اشتباهه) edittext1.text=str بعد توی اکتیویتی دوم اومدم label.textرو هم مساوی stringاکتیویتی اول قرار دادم. label.text=act1.str اما چیزی نشون نمیده.؟؟؟؟ ممنون از پاسخ هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ چیزی نشون نمیده اصلا من حتا اکتیویتی اول رو هم فینیش نکردم سلام ، بنده تست کردم و جواب می ده. سورس خدمت شما: http://s2.picofile.com/file/8260361776/Example.7z.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، شما درست متوجه شدید که کجا رو اشتباه کردید ، باید متغیر str رو برابر با متن ادیت تکست خودتون قرار بدید: str = edittext1.text موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، شما درست متوجه شدید که کجا رو اشتباه کردید ، باید متغیر str رو برابر با متن ادیت تکست خودتون قرار بدید: str = edittext1.text موفق باشید چیزی نشون نمیده اصلا من حتا اکتیویتی اول رو هم فینیش نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ داخل اکتیویتی اول که مثلا اسمش main هست: Dim s1 as string = "salam" داخل اکتیویتی دوم : Dim s2 as string = main. S1 با موبایل نوشتم ممکنه اشتباه باشه ولی مفهومش درسته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi.m 158
سلام دوستان.خسته نباشید
چطور میتونم یه متنی توی یه تکس بکس در اکتیویتی یک
نمایش بدم توی مثلا یه لیبل تو اکتیویتی دو؟؟؟؟؟
من اومدم یه string تعریف کردم تو اکتیویتی اول توی قسمت Process_Globals
dim str as string
بعد edittext1.textرو مساوی stringقرار دادم.(که فک کنم اشتباهه)
edittext1.text=str
بعد توی اکتیویتی دوم اومدم label.textرو هم مساوی stringاکتیویتی اول قرار دادم.
label.text=act1.str
اما چیزی نشون نمیده.؟؟؟؟
ممنون از پاسخ هاتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.