ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ این روش رو نمیدونم اما میشه کاری کرد با یه روش دیگه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ با چه روشی؟ میخام ایمیل کنم فایلو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ نمیشه فایل هم ارسال کرد با این روش؟ ببینید توی متد هاش متد Attach داره یا ن؟ بنده بیسیک ندارم تا چک کنم اگه متد Attach یا Attachment داره که میشه فایل هم ارسال کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اون با روشه php هستش به زودی آموزش رو میزاریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ پیدا کردم تست هم کردم با این کد میشه فایل اضافه کرد SMTP.AddAttachment(File.DirAssets, "test.txt") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ ببینید توی متد هاش متد Attach داره یا ن؟بنده بیسیک ندارم تا چک کنم اگه متد Attach یا Attachment داره که میشه فایل هم ارسال کرد با سلام SMTP.AddAttachment(File.DirInternal ,"felan file") منظور دوست عزیز میجید جان این بود.این کد فایل رو از حافظه خارجی یا File storage انتخاب میکنه.خودتون متونین مدل Dir رو عوض کنین.اگه سوالی بود در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ میشه سورس رو کامل ضمینه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ وقتی ارسال ایمیل میزنم مینویسه در حال ارسال ولی بعد ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ این چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستای گل با این آموزش شما میتونید ایمیل با حساب خود ارسال کنید ک بیشتر برای ارتباط با ما از این اشتفاده میشه امیدوارم مفید باشه [left ] Sub Process_Globals Dim SMTP As SMTP End Sub Dim BSend As Button Dim Email As EditText Dim EMsg As EditText Dim UserName As EditText Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") If FirstTime Then SMTP.Initialize("smtp.gmail.com", 587, "b4a.ahmad@gmail.com", "b4a.ahmadi", "SMTP") SMTP.StartTLSMode = True End If End Sub Sub BSend_Click BEmailSub End Sub Sub BEmailSub SMTP.To.Add("b4a.ahmadi@gmail.com") ' You Email SMTP.Subject = ""&UserName.Text 'Name USER UserName.text SMTP.Body = "Email From:" &Email.Text &CRLF& "UserName:"&UserName.Text &CRLF& "Message:"&EMsg.Text SMTP.Send ProgressDialogShow("درحال ارسال پیغام شما") End Sub Sub SMTP_MessageSent(Success As Boolean) Log(Success) If Success Then ProgressDialogHide ToastMessageShow("Message sent successfully", True) Else ProgressDialogHide ToastMessageShow("Error sending message", True) Log(LastException.Message) End If End Sub [/left] با سلام خدمت تمام دوستان عزیز من هر کاری میکنم نمیشه ایمیل ارسال کرد و پیغام میده که ارسال ایمیل نا موفق بود جیمیل و پسورد جیمیل هم وارد کردم ولی نشد از کتابخانه net ورژن 1.37 استفاده کردم Net.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ببخشید میشه لطفا در مورد اینکه بشه فایل هم پیوست کرد بیشتر توضیح بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ [color=#0000BB][font=monospace]SMTP[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]AddAttachment[/font][/color][color=#007700][font=monospace]([/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]File[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]DirAssets[/font][/color][color=#007700][font=monospace], [/font][/color][color=#DD0000][font=monospace]"test.txt"[/font][/color][color=#007700][font=monospace]) [/font][/color] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bestmb 12 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی موفق شد ورژن جدید کتابخانه net را بیابد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ از کتابخونه Phone واسه فرستادن ایمیل استفاده کن: [b]Dim Mail As Email[/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bestmb 12 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ سلام با کتابخانه Phone > Email که برنامه نوشتم وقتی فایل پیوست ندارد درست عمل میکنه و در مورد برنامه انتخابی برای ارسال ایمیل می پرسه ولی وقتی فایل را پیوست می کنم اتومات برنامه ارسال SMS/MMS(Go SMS ) را باز می کند. یک سوال داشتم راهی هست که برنامه پیش فرض برای ارسال ایمیل را خودمان انتخاب کنیم البته هدف نهایی من ارسال database تکمیل شده توسط کاربر هست به خودم. تجربه کار با PhP ندارم برای همین فعلا خواستم با ایمیل انجامش بدم تا سر فرصت کار با PhP را یاد بگیرم لذا اگر راه جایگزین ساده دیگری هم دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bestmb 12 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ رفتم توی گوشی preference انتخاب برنامه ها را reset کردم مشکل بالا حل شد. اما الان سوالم اینه که با گوشی کاربرها چکار کنم؟*غمگین* ضمنا یک مشکل دیگه ، هیچ کدوم از پیامهای مربوط به موفقیت یا عدم موفقیت ارسال و progress ارسال نمایش داده نمیشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ کتابخانه که گذاشتید قدیمیه و کار نمیکنه نسخه جدید کتابخانه ی Net رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eidany 10 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام با تشکر از اموزش خوبتون میخوام با کلیک کردن روی یک دکمه ارسال ایمیل انجام بشه (صفحه ارسال ایمیل در برنامه جیمیل باز بشه) چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.