محمد احمدی 70 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستای گل با این آموزش شما میتونید ایمیل با حساب خود ارسال کنید ک بیشتر برای ارتباط با ما از این اشتفاده میشه امیدوارم مفید باشه [left ] Sub Process_Globals Dim SMTP As SMTP End Sub Dim BSend As Button Dim Email As EditText Dim EMsg As EditText Dim UserName As EditText Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") If FirstTime Then SMTP.Initialize("smtp.gmail.com", 587, "b4a.ahmad@gmail.com", "b4a.ahmadi", "SMTP") SMTP.StartTLSMode = True End IfEnd SubSub BSend_Click BEmailSubEnd SubSub BEmailSub SMTP.To.Add("b4a.ahmadi@gmail.com") ' You Email SMTP.Subject = ""&UserName.Text 'Name USER UserName.text SMTP.Body = "Email From:" &Email.Text &CRLF& "UserName:"&UserName.Text &CRLF& "Message:"&EMsg.Text SMTP.Send ProgressDialogShow("درحال ارسال پیغام شما")End SubSub SMTP_MessageSent(Success As Boolean) Log(Success) If Success Then ProgressDialogHide ToastMessageShow("Message sent successfully", True) Else ProgressDialogHide ToastMessageShow("Error sending message", True) Log(LastException.Message) End IfEnd Sub[/Code][/left][/left]Net.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ مصطفی و محمد عزیز، ممنون بابت تلاشتون در انجمن به کسانی مثل شما واقعا نیاز داریم. ولی مصطفی میتونستی با ویرایش پست اول کتابخانه رو پیوست کنی تا یه پست کامل باشه ! بهتره تمامی لینک های دانلود داخلی باشن (پیوست شده باشن) فضای کافی برای اینکار در نظر گرفته شده و فایل های : [left]*.rar *.zip [/left] رو تا سقف 5 مگابایت میتونید در پست هاتون پیوست کنید. در ضمن بهتره برای پست هاتون برچسب قرار بدین تا در موتورهای جستجو بهتر ایندکس بشیم. همه ی این نکات رو مطمئنم که همتون بهتر از من میدونید، من فقط یادآوری کردم. به امید موفقیت بیشتر برای هممون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد احمدی 10 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ SMTP.StartTLSMode = True StartTLSMode این قسمت تویه کد نویسی وجود نداره یکی بیشتر توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ SMTP.StartTLSMode = True StartTLSMode این قسمت تویه کد نویسی وجود نداره یکی بیشتر توضیح بده میلاد جان یک فایل زیپ با پست محمد احمدی عزیز پیوست شده که مربوط میشه به Library مربوط به این سورس کد. فایل رو دانلود کن و تو فایل Net.Jar و Net.Xml رو به مسیر نصب برنامه بیسیک4اندروید و پوشه Library کپی کن. در کامپیوتر من میشه این مسیر: D:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries بعد از کپی کردن برنامه Basic4Android رو باز کن. در سمت چپ و پایین برنامه چند تا Tab هستن که اسم یکی از اونها Lib است. روش کلیک کمن تا کتابخانه ها رو برات بالا بیاره و توی لیستش دنبال Net بگرد و تیک مربوط به Net رو بزن. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد احمدی 10 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ میلاد جان یک فایل زیپ با پست محمد احمدی عزیز پیوست شده که مربوط میشه به Library مربوط به این سورس کد.فایل رو دانلود کن و تو فایل Net.Jar و Net.Xml رو به مسیر نصب برنامه بیسیک4اندروید و پوشه Library کپی کن. در کامپیوتر من میشه این مسیر: D:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries بعد از کپی کردن برنامه Basic4Android رو باز کن. در سمت چپ و پایین برنامه چند تا Tab هستن که اسم یکی از اونها Lib است. روش کلیک کمن تا کتابخانه ها رو برات بالا بیاره و توی لیستش دنبال Net بگرد و تیک مربوط به Net رو بزن. موفق باشی سلام؛مهدی جان کتابخانه رو اضافه کردم و تویه بیسیک هم اضافه کردم؛موقع کدنویسی اون قسمت روکه تویه اموزش ذکر شده نداره تست کن میفهمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ این کد مشکل داره من هرچقدر سعی کردم درست نشد ایمیل نمیفرسته نمیدونم چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام تست کردم خودم درسته مشکل داره. از سایت خود B4A که پیگیر شدم این ورژن که میشه ورژن 1.20 در مورد SMTP مشکل داره و کلا خیلی ورژن قدیمی هست. از ورژن 1.31 به بعد مشکل SMTP حل شده. آخرین ورژن هم که کتابخانه Net داره ورژن 1.53 هست . متاسفانه من هرچی گشتم و نزدیک 60مگابایت Package های کتابخانه ها رو دانلود کردم ولی بالاتر از ورژن 1.20 پیدا نکردم از سایت خود B4A درخواستشو میدم قرار دادن توی همین تاپیک میزارم. محمد احمدی عزیز یا این کدها رو بدون تست قرار داده و یا هم اینکه ورژن بالاتر این کتابخانه رو استفاده کرده. در ضمن به جای StartTLSMode میشه از SMTP.UseSSL = True استفاده کرد که در این صورت با از Port 465 استفاده کرد! ولی فرق نداره چون این ورژن کتابخانه کلا مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ خوب محمد احمدی عزیز هم لایبری شو قرار دادن ولی اونم 1.20 هست....حالا باید چیکارکنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ پست اول توسط مصطفی عزیز ویرایش و کتابخانه توسط ایشون پیوست شده ! خود آقای محمــد احمــدی پیوست نکردن. احتمالا ایشون کتابخانه نسخه بالاتر رو داشته باشن که امیدواریم خودشون کتابخانه رو در اختیار ما قرار بدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ خوب محمد احمدی عزیز هم لایبری شو قرار دادن ولی اونم 1.20 هست....حالا باید چیکارکنیم؟ تنها کار ممکن پیدا کردن نسخه جدید این کتابخانه هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ پس این لایبری هنو پیدا نشد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ برای ارسال ایمیل میتونین از Intent هم استفاده کنید که میاد از برنامه ی خود گوشی استفاده می کنه به این شکل : Try Dim mail As Email mail.To.Add("dr.clon3r@gmail.com") mail.Subject = "subject" mail.Body = "Body" StartActivity(mail.GetIntent) Catch ToastMessageShow("nmitune send kne dg :|", False) End Try خیلی هم زیبا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ مصطفی جان ممنون. بعد یک سوال. کجا باید ایمیل خودمون رو پسورد خودمون رو وارد کنیم ؟ نمیشه رویداد Success و Filed براش تعریف کرد؟ اگه میشه در این مورد اگه اطلاعات بیشتری داری در اختیارمون قرار بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سام به همه به دلیل اینکه این از ایمیل خود گوشی استفاده میکنه پسورد و ایمیل رو باید تو خوده گوشی بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ از این کد استفاده کنید وقتی Intent بیاد اگه از قبل User & psw وارد نکرده باشین ازتون میخواد اگه وارد کرده باشین که میره برای سند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking 10 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید میشه سورس کد کامل رو بزارین ادیت کنیم اینجوری بهتر یاد کیگیریم من نمیفهمم این کد ها مال کجاشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ Try Dim mail As Email mail.To.Add("dr.clon3r@gmail.com") mail.Subject = "subject" mail.Body = "Body" StartActivity(mail.GetIntent) Catch ToastMessageShow("nmitune send kne dg :|", False) End Try </left] اونجا که نوشته dr.clon3r@gmail.com باید ادرسی رو بزاری که میخای ایمیل بره واسش اونجا که نوشته subject واسه ایمیلیه که ارسال میشه تایتل ایمیل اونجا که نوشته Body متن ایمیلتونه به جای تمام این ها میتونی تکست بزاری از تو خوده برنامه اسنتفاده کنی! بهتره باهاشون کار کنی تا یاد بگیری نه سورس ایدییت کنی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking 10 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ پس میشه برای ساخت این برنامه باید چه چیز هایی نصب کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ :| دوست عزیز شما بیسیک فور اندروید رو نصب کردی؟ کلیک کنید دانلود نرم افزارها کلیک کنید آموزش تصویری نصب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ نمیشه فایل هم ارسال کرد با این روش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.