Alimo94 1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز ... من هرچی سرچ کردم نتونستم آموزشی مبنی بر تغییر فونت یا اندازه متن لیبل ها به صورت دسته جمعی پیدا کنم . ممنون میشم کمک کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، این هم یک تابع که نوشتم بدون نیاز به انتخاب تگ فونت و اندازه متن تمام لیبل های اکتیویتی رو می تونید تغییر بدید: Sub SetAllLabel(Font As Typeface, TextSize As Int) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If GetType(v) = "android.widget.TextView" Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Font lbl.TextSize = TextSize End If Next End Sub آرگومان اول Typeface و آرگومان دوم هم اندازه متن رو باید بدید: SetAllLabel(Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf"), 20) موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام بفرمایید تغییر فونت : label1.typeface تغییر اندازه : label.textsize لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alimo94 1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ مرسی از سرعت پاسخگویی ... اما من میخوام چند لیبل رو با هم تغییر بدم یکی رو که همه بلدن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ dim a as int=15 label1.textsize=a label2.textsize=a label3.textsize=a . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alimo94 1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ این هم همونه تقریبا ... ولی روش دیگه ای نیست ؟ تابعی نوشت مثلا یا غیره ؟ چون میخوام نرم افزار بهینه باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ من از همین روش استفاده میکنم مشکلی هم نداره شاید راه دیگه ای داشته باشه نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ می تونید یک تابع بنویسید که ورودی ش از نوع لیبل باشه و تغییرات رو انجام بده که نوشتنش رو ب قول خودتون همه بلدن ) ولی بهتره یک حلقه بنویسید به این شکل : For each v as view in activity.Getallview.. If v is label and v. Tag = 50 then V. Textsize = 20 End if Next فقط باید همه لیبل ها رو با همین تگ ثبت کنید. ببخشید با موبایل نوشتم یک بخش کد کامل ننوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alimo94 1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، این هم یک تابع که نوشتم بدون نیاز به انتخاب تگ فونت و اندازه متن تمام لیبل های اکتیویتی رو می تونید تغییر بدید: Sub SetAllLabel(Font As Typeface, TextSize As Int) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If GetType(v) = "android.widget.TextView" Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Font lbl.TextSize = TextSize End If Next End Sub آرگومان اول Typeface و آرگومان دوم هم اندازه متن رو باید بدید: SetAllLabel(Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf"), 20) موفق باشید خیلی ممنون ... دنبال همین می گشتم ممنون از دوستان ه جواب دادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز ... من هرچی سرچ کردم نتونستم آموزشی مبنی بر تغییر فونت یا اندازه متن لیبل ها به صورت دسته جمعی پیدا کنم . ممنون میشم کمک کنید ... سلام من چیزی که شما میخایدو تو توضیحات کتابخانه Smart String دیدم. یه سرچ بکنی سریع پیدا میکنیش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alimo94 1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید فقط یک سوال داشتم اگر بخوام برای مثلا button ها هم همین کار رو انجام بدم چطور میشه تابع ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید فقط یک سوال داشتم اگر بخوام برای مثلا button ها هم همین کار رو انجام بدم چطور میشه تابع ؟ سلام ، باید کلاس نوع رو تغییر بدید: Sub SetAllButton(Font As Typeface, TextSize As Int) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If GetType(v) = "android.widget.Button" Then Dim btn As Button = v btn.Typeface = Font btn.TextSize = TextSize End If Next End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alimo94 1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، باید کلاس نوع رو تغییر بدید: Sub SetAllButton(Font As Typeface, TextSize As Int) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If GetType(v) = "android.widget.Button" Then Dim btn As Button = v btn.Typeface = Font btn.TextSize = TextSize End If Next End Sub موفق باشید متشکرم ... کمک بزرگی کردید :cheshmak: :give_rose: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alimo94 1
سلام خدمت دوستان عزیز ...
من هرچی سرچ کردم نتونستم آموزشی مبنی بر تغییر فونت یا اندازه متن لیبل ها به صورت دسته جمعی پیدا کنم .
ممنون میشم کمک کنید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.