emirhussain 7 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان شدیدا به کسی نیاز دارم که حرفه ای باشه و متخصص به برنامه نویسی اندروید مخصوصا b4a برای آموزش این زبان از صفر تا صد صد در دوره ای بسیار سریع که شیدیدا وقتم کمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
emirhussain 7 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ 16 سالمه و چون استقلال مالی ندارم قیمت برام مهمه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام میخای آموزش ببینی که یادبگیری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
emirhussain 7 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، چقدر با برنامه نویسی کار کردید؟! قبلا با چه زبان هایی کار کردید؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اساتید هستن صبر کن تا جوابت رو بدن موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
emirhussain 7 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اگه تلگرام دارید لطف کنید تا سر قیمت به نتیجه برسیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
emirhussain 7 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اندروید تقریبا صفر html و css کار کردم ببخشید این هی گیر میده این پاسخ با این سرعت ارسال ثبت نمی گردد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
emirhussain 7 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ هیچ کس نمی خواد جواب بده بابا دارم پول میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ هیچ کس نمی خواد جواب بده بابا دارم پول میدم جیمیلی چیزی بده تا راهنماییت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
emirhussain 7 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ جیمیل === تلگرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز هیچ لازم نیست الکی هزینه کنی بیسیک فور اندروید یا اندروید استودیو هرکدومو که انتخاب کنی مطالب آموزشیش تو سایت هست هرجا گیر کردی بپرس جوابتو همینجا میدن چرا الکی خودتو خرج میندازی؟ مطمعن باش هیچوقت اینطوری به چیزی نمیرسی باید تلاش کنی تا وقتی درگیرش نشی هیچوقت نمیتونی تجربه کسب کنی ... حالا خود دانی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ تم جیمیل == تلگرام قبل از یادگیری برنامه نویسی یسری قوانین انجمن رو بخونید قفل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
emirhussain 7
سلام دوستان شدیدا به کسی نیاز دارم که حرفه ای باشه و متخصص به برنامه نویسی اندروید مخصوصا b4a برای آموزش این زبان از صفر تا صد صد در دوره ای بسیار سریع
که شیدیدا وقتم کمه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.