سیدمحمد 248 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان. تبلیغات عدد رو وارد کردم. اما وقتی با داده موبایل وارد میشم نشون نمیده و فقط با وای فای که وصل میشم نشون میده. همچین چیزی ممکنه؟؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamk111 70 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ شاید داده موبایل خیلی ضعیف هست که بنر دیر لود میشه ! یه مدت توی برنامه بمونید ، اصلا لود نمیشه ؟ عدد برای اتصال با دیتا یا با وای فای تفاوتی قائل نمیشه و مشکل از کتابخونش هم نمیتونه باشه چون تست شده هست . اگه با اتصال وای فای بنر لود میشه سیستم عدد رو به درستی پیاده سازی کردید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ عزیز به احتمال زیاد اون تبلیغ فقط مخصوص کاربرانی تعیین شده که با wifi برنامه رو باز میکنند چون سایت عدد برای تبلیغ دهندگان آپشنی رو داره که میتونی تعیین کنی کدوم دسته از کاربرها از کدوم اپراتور و یا wifi بتونن تبلیغ رو ببینن سلام دوستان.تبلیغات عدد رو وارد کردم.اما وقتی با داده موبایل وارد میشم نشون نمیده و فقط با وای فای که وصل میشم نشون میده.همچین چیزی ممکنه؟؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام دوستان.
تبلیغات عدد رو وارد کردم.
اما وقتی با داده موبایل وارد میشم نشون نمیده و فقط با وای فای که وصل میشم نشون میده.
همچین چیزی ممکنه؟؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.