رفتن به مطلب
  • 0

سوال در مورد نوتیفکشن

mohsensa

سوال

باسلام خدمت دوستان محترم لطفا راهنمایی فرمائید هنگامی که رو نوتیفکشن کلیک می کنم برنامه بازمی شه 

میخواهم با کلیک روی نوتیفکشن متن کامل نوتیفکشن مانند مسیج باکس نشان داده بشه.ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

درود

ببینید این خط رو :

noti.SetInfo("خبر جدید",part(1),com)

com اسم یک activity هست

و part1 هم یک string هستش که متن نوتیفیکیشن رو شامل میشه 

شما میتونید اون string رو به صورت process globals تعریف کنید و توی اکتیویتی com توی activity resume بیایید یک msgbox تعریف کنید فقط و متنش رو همون part1 قرار بدید  :pardon:

لینک ارسال

توی خط 6 اومدید سرویس notification رو اجرا کردید بعد توی خط 7 شرط گذاشتید و توی خط 8 باز اجراش کردید؟  :fekr:

لینک ارسال

باسلام این ایراد هم برطرف کردم ولی باز درست نشد .

لطفا در مورد زمان اجرا وخاصیت ساب های زیر توضیح دهید.

Sub pn_OnReceive

Sub Service_Create

Sub Service_Start

Sub Service_Destroy

لینک ارسال

درود

ببینید این خط رو :

noti.SetInfo("خبر جدید",part(1),com)

com اسم یک activity هست

و part1 هم یک string هستش که متن نوتیفیکیشن رو شامل میشه 

شما میتونید اون string رو به صورت process globals تعریف کنید و توی اکتیویتی com توی activity resume بیایید یک msgbox تعریف کنید فقط و متنش رو همون part1 قرار بدید  :pardon:

باسلام وتشکر ازدادن پاسخ سوالات

راهنمایی فرمائید میخواهم با کلیک روی آیکن نوتیفکشن برنامه باز نشه فقط یک مسیج باکس یا مشابه آن که شامل پیام با بیاد.

مشکل دیگه این هست که نوتیفکشن برنامه من درقسمت اعلان های گوشی نمیاد قسمت بالاتر ازاعلان ها میاد که نمیشه بدون دیدن پاکش کردن (جای که پیغام شارژ کامل شد). 

لینک ارسال

باسلام این ایراد هم برطرف کردم ولی باز درست نشد .

لطفا در مورد زمان اجرا وخاصیت ساب های زیر توضیح دهید.

Sub pn_OnReceive

Sub Service_Create

Sub Service_Start

Sub Service_Destroy

ساب اول که مربوط به broadcast receiver شما هستش برای زمانی که اطلاعاتی رو دریافت میکنه

ساب دوم زمانی که سرویس ساخته میشه

ساب سوم موقع ای که سرویس رو استارت میکنید اجرا میشه

ساب چهارم هم زمانی که سرویس میخواد به هر نحوی از بین بره و بسته بشه

من هنوز مشکل شما رو نفهمیدم هااا

مشکل دقیقا کجاست ؟

لینک ارسال

ساب اول که مربوط به broadcast receiver شما هستش برای زمانی که اطلاعاتی رو دریافت میکنه

ساب دوم زمانی که سرویس ساخته میشه

ساب سوم موقع ای که سرویس رو استارت میکنید اجرا میشه

ساب چهارم هم زمانی که سرویس میخواد به هر نحوی از بین بره و بسته بشه

من هنوز مشکل شما رو نفهمیدم هااا

مشکل دقیقا کجاست ؟

مشكل اينجاست كه پروسه اول pnservice باید ىرزمان های مشخص پروسه دوم که نوتیفکشن باشه رواجرا کنه ولی این عمل اتفاق نمی افته و... 

لینک ارسال

خواهش میکنم

راهنمایی فرمائید میخواهم با کلیک روی آیکن نوتیفکشن برنامه باز نشه فقط یک مسیج باکس یا مشابه آن که شامل پیام با بیاد.

همون کاری رو که گفتم انجام بدید

برنامه باز میشه اما LoadLayout رو انجام ندید و فقط یک MsgBox نمایش بدید و یک خط بعد از اون هم Activity.Finish کنید

در کنارش میتونید همون Activity رو حالت شیشه ای و همچنین رنگ پس ضمینش رو هم Transparent کنید !

مشکل دیگه این هست که نوتیفکشن برنامه من درقسمت اعلان های گوشی نمیاد قسمت بالاتر ازاعلان ها میاد که نمیشه بدون دیدن پاکش کردن (جای که پیغام شارژ کامل شد). 

کدتون قرار بدید ببینم چیکار کردید 

لینک ارسال

باسلام من داخل برنامه ام دوتا سرویس گذاشتم که اولی pnservice هست که زمان رو بررسی می کنه اگه به زمان دلخواه ما مثلا هرروز ساعت 14 یا ... رسید

سرویس دوم که notifaction هست اجرا ویک نوتیفکشن ایجاد میکنه البته متن بدنه نوتیفکشن توسط job از سرور خوانده میشه .ولی کلا مشکل داره .

post-4717-0-16724400-1469438004_thumb.jpg                                                    post-4717-0-33129000-1469438014_thumb.jpg

اگه مقدوره مشکل کلیک روی نوتیفکش وبازشدن یک مسیج باکس جدا رو حل کنید 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...