رفتن به مطلب
  • 0

نمایش فایل های ویدیویی از یک پوشه بصورت آنلاین

donbal

سوال

سلام

دوستان من یه چند وقتیه برنامه نویسی با b4a رو شروع کردم و تازه هم با انجمن شما آشنا شدم بنابراین یه سری سوال دارم که ممنون می شم راهنماییم کنید

من تو یه هاستی یه سری ویدئو دارم می خوام یه برنامه بنویسم که بره ویدیو ها رو از رو هاست بخونه و تو برنامه نشون بده

چند ماه قبل یه همچین برنامه ای رو دیدم که البته با جاوا بود و خوبیش این بود نمی خواست هیچ توضیحی نوشت برا ویدیو ها فقط ویدیو رو آپلود می کردی برنامه هر سری که اجرا می شد می رفت یه لیست می گرفت از ویدیو ها بر اساس تاریخ آپلود سورت می کرد و جدیدترین ها رو بالاتر نشون می داد 

خیلی کاربردی بود برنامش و حالا من یه همچین چیزی می خوام آیا سورس آماده برا این کار وجود داره ؟ یا اصلا همچین چیزی رو می شه با b4a نوشت یا باید حتما با جاوا باشه ؟

مرسی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

آموزش Json توی   فروشگاه انجمن موجوده

توی بالا دموی آموزش رو میتونید ببینید

برای خرید محصول هم :

کلیک کنید

البته این آموزش برای دریافت اطلاعات به صورت Json هست و توی برنامه نشون میدیم !

لینک ارسال

سلام ،

فکر نمی کنم امکان پخش مستقیم و آنلاین وجود داشته باشه. می تونید ویدئو رو دانلود کنید و با کتابخانه VideoViewPlus یا ... اون رو پخش کنید.

اگر هم داخل اون سورس همچنین امکانی وجود داشت باید کدهای جاوا رو برای B4A رپ کنید و بعد استفاده کنید.

لینک ارسال

فکر نمی کنم امکان پخش مستقیم و آنلاین وجود داشته باشه.

پس این همه برنامه های پخش آنلاین چین ؟

امکانش که می دونم هست اما نمی خوام از آدرسی که من بهش می دم بره بخونه

می خوام خودش ادرس رو پبدا کنه

حالا نمی دونم این امکان باید تو بیسیک باشه یا سمت سرور یه همچین فایلی ساخته بشه و در آخر برا برنامه ارسال بشه که اون ویدیو ها رو پخش کنه 

لینک ارسال

سلام شما باید لینک مستقیم ویدیوها رو بگیری بعد میتونی با کتابخونه audio و یا student library اونها رو داخل برنامه پخش کنی...

لینک ارسال

ببینید وقتی ویدیو ها رو تو هاست اپلود میکنی لینک مستقیم رو در بیار بعد بیا یه جا ذخیره کن و با استفاده از کتابخونه های که بالا گفتم بیا ویدیو ها رو پخش کن.

لینک ارسال

شما کافیه از طریق json لینک هارو بگیرید و توی برنامه توی یک list قرار بدید

کاره خاصی نداره اگر کار با json رو بلد باشید

لینک ارسال

کاره خاصی نداره اگر کار با json رو بلد باشید

بلد نیستم و گشتم همچین چیزی پیدا نکردم

من می خوام دیگه دونه دونه لینک نگیرم

یعنی فقط ویدیو رو آپلود کنم با ftp دیگه آدرسش مستقیم بیاد تو برنامه بدون دخالت من

فکر می کنم این کار باید سمت سرور انجام بشه اما نمی دونم چطور و ایده ای هم ندارم براش

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...