nourooz 10 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ سلام من بعد چندی میخام یه برنامه جدید که در ان متن عکس صوتو... وجود داره بسازم. و از شما میخوام در موارد زیر راهنمایی کنید که کار خوب و سریع اجرا بشه. 1-برای طراحی متریال تب (اگه درست بگم همون رابط بازار و گوگل پلی) آیا از افزونه استفاده کنیم یا از صفر کد نویسی کنیم؟ اگر افزونه کدام؟ 2-برای سایر بخش های رابط مثل متن صوت و فیلم از افزونه استفاده کنیم یا کد؟اگر افزونه های خوب میشناسید معرفی کنید؟ 3-چه کنیم کار سریع تر شود در پروژه های قبل رفع اشکال یکم طول کشید و بیشتر از کد استفاده شده بود؟ 4-در کل اگر چیزی در رابطه با این نوع پروژه به ذهنتان میرسد بگویید؟ 5- چگونه زحمات و لطف شما را جبران کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nourooz 10 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام و تشکر سایر اساتید نظری ندارن؟ همونطور که دوستمون اشاره کردن بحث جستجو هست اما من الان میخوام کلیات پروژه و کتابخانه هایی که باید استفاده کنم دستم و از تجربیات دوستان استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، 1- فکر می کنم توی استفاده از کتابخانه Support وجود داره ولی باید استاید بازم جواب بدن. 2- برای نمایش فیلم از کتابخانه VideoViewPlus استفاده کنید + کتابخانه های کاربردی برای گرافیک برنامه که می تونید جستجو کنید. 3- ابتدا جستجو کنید. توی انجمن سوالات و مشکلات خودتون رو مطرح کنید تا بنده و سایر کاربران پاسخ بدیم. 4- نمی دونم! فقط سعی کنید حجم برنامه زیاد بالا نره و فیلم ها رو روی یک هاست آپلود کنید اگر حجمشون زیاده ، رابط کاربری و گرافیک رو خوب کار کنید. 5- دکمه پسندیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nourooz 10
سلام
من بعد چندی میخام یه برنامه جدید که در ان متن عکس صوتو... وجود داره بسازم. و از شما میخوام در موارد زیر راهنمایی کنید که کار خوب و سریع اجرا بشه.
1-برای طراحی متریال تب (اگه درست بگم همون رابط بازار و گوگل پلی) آیا از افزونه استفاده کنیم یا از صفر کد نویسی کنیم؟ اگر افزونه کدام؟
2-برای سایر بخش های رابط مثل متن صوت و فیلم از افزونه استفاده کنیم یا کد؟اگر افزونه های خوب میشناسید معرفی کنید؟
3-چه کنیم کار سریع تر شود در پروژه های قبل رفع اشکال یکم طول کشید و بیشتر از کد استفاده شده بود؟
4-در کل اگر چیزی در رابطه با این نوع پروژه به ذهنتان میرسد بگویید؟
5- چگونه زحمات و لطف شما را جبران کنیم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.