donbal 2 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ من تو برنامم حدود 200 تا فایل باید دانلود بشه با حجم های 15 تا 60 مگ البته با انتخاب کاربر از لیست ویو آدرس فایل ها رو تو دیتابیس ذخیره کردم و از اونجا فراخوانی می شه حالا می خواستم ببینم برا دانلودش از چی استفاده کنم آیا برا همچین حجم فایل هایی باید با قابلیت resume بذاریم ؟ ممنون می شم دوستانی که می تونن کمکم کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
donbal 2 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ،می تونید از کتابخانه AriaAsyncTask استفاده بکنید که دانلود فایل رو با امکانات زیاد و با قدرت بالا انجام می ده. موفق باشید این کتاب خونه رو دارم در مورد نحوه استفادش راهنماییم می کنین یا اگه براتون مقدروه اگه آموزشی در موردش دارید برام تو تلگرام بفرستید@elaheh999 ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/14604-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-ariaasynktask/ شما توی تاپیکش خودش که برید میبینید که آموزش تصویری + اخرین نسخه از کتابخانه موجوده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، می تونید از کتابخانه AriaAsyncTask استفاده بکنید که دانلود فایل رو با امکانات زیاد و با قدرت بالا انجام می ده. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
donbal 2
من تو برنامم حدود 200 تا فایل باید دانلود بشه با حجم های 15 تا 60 مگ البته با انتخاب کاربر از لیست ویو
آدرس فایل ها رو تو دیتابیس ذخیره کردم و از اونجا فراخوانی می شه
حالا می خواستم ببینم برا دانلودش از چی استفاده کنم
آیا برا همچین حجم فایل هایی باید با قابلیت resume بذاریم ؟
ممنون می شم دوستانی که می تونن کمکم کنن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.