taha1371 84 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام من تو برنامم یه اسکورل ویو گذاشتم میخوام خودکار حرکت کنه وداخلش 15 لیبل هست باید چه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام با یه مشکل بر خوردم من برا لیبل ها متن با صدا تعریف کردم که سایزشون متفاوته و بعد براشونم متغیر زمان گداشتم که بعد از زمان تعریفشده بره لیبل بعدی که زمانانشو هرکدوم فرق دارن حالا مشکل کجا مشکل اینه مثل لیبال 2 میخوام حدود 10ثانیه نمایش داده بشه بعد لیبل 4- 5ثاانیه و لیبل 12 - 7 ثانیه اما اسکورل ویو اتومات برای همه لیبل ها زمان نمایش یکی مشه میشه کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اساتید کسی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ درود میتونید یک تایمر تعریف کنید و ScollView.ScrollPosition رو مرتب با یک متغیر Int تغییر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ درود میتونید یک تایمر تعریف کنید و ScollView.ScrollPosition رو مرتب با یک متغیر Int تغییر بدید مشه کد برام بفرستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ حدودا یه همچین چیزی : Sub Globals Dim timer1 As Timer Dim scrollview1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") timer1.Initialize("timer1",2000) timer1.Enabled = True End Sub Sub timer1_tick scrollview1.ScrollPosition = scrollview1.ScrollPosition + 20dip End Sub ساده هست توی بخش آموزش های مقدماتی هم آموزش کار با متغیر ها آموزش داده شده و هم آموزش کار با تایمر پیشنهاد میکنم اون بخش رو حتما پیگیری کنید تا خودتون رو قوی کنید این مسائل بسیار پیش پا افتاده هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ ببخشید می حدودا یه همچین چیزی : Sub Globals Dim timer1 As Timer Dim scrollview1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") timer1.Initialize("timer1",2000) timer1.Enabled = True End Sub Sub timer1_tick scrollview1.ScrollPosition = scrollview1.ScrollPosition + 20dip End Sub ساده هست توی بخش آموزش های مقدماتی هم آموزش کار با متغیر ها آموزش داده شده و هم آموزش کار با تایمر پیشنهاد میکنم اون بخش رو حتما پیگیری کنید تا خودتون رو قوی کنید این مسائل بسیار پیش پا افتاده هستن یه سوال کدوم عداد مشخص میکنه که تو چه زمانی چقدر حرکت کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اون 2000 یعنی 2 ثانیه برحسب میلی ثانیه مشخص میشه... همچنان پیشنهاد میکنم آموزش های قسمت مقدماتی رو دنبال کنید در غیر این صورت قول میدم بارها و بارهای دیگر در این کارتون به مشکل میخورید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، می تونید از کتابخانه AutoScroll استفاده کنید که می تونید برعکس هم اسکرول کنید به صورت اتومات و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من تو برنامم یه اسکورل ویو گذاشتم میخوام خودکار حرکت کنه وداخلش 15 لیبل هست باید چه کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.