ali.1020 98 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام من تمامی تاپیک های که به ادامه مطالعه هستند رو نگاه کردم ولی بازم متوجه نشدم این سوال چندین بار پرسیده شده ولی هنوز که هنوز به جواب کامل نرسیده میدونم که سوال خیلی از دوستانه اگر کسی کامل بلده لطفا از نشر بده (بهر حال میگن زکات علم نشر دادنه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ببینید پست های خودتون رو بقیه دوستان رو به صورت خیلی خلاصه وار و چشمی خوندم کاری که باید بکنید اینه که موقعیت ScrollView رو ذخیره کنید و زمانی که وارد اون اکتیویتی مورد نظر میشید یک Timer رو استارت کنید با Interval 1500 مثلا ! بعدش توی Timer Tick بیایید ScrollPosition رو تغییر بدید کدهای مربوط به تغییر دادن موقعیت ScrollView توی Activity Create جواب نمیده تا جایی که یادمه ! اخطار: برای آپ کردن تاپیک اون بالای تاپیک یه گذینه داره به نام بالا آوردن تاپیک یا همون بامپ کردن از اون استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ منظورتون رو واضح تر بیان کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، هر بار که از اکتیویتی مطلب خارج می شید باید ID اون مطلب رو ذخیره کنید: File.WriteString(File.DirInternal, "ID", id) بعد وقتی روی دکمه ادامه مطلب کلیک شد و وارد اکتیویتی شدید همون ID رو لود کنید: id = File.ReadString(File.DirInternal, "ID") اگر منظورتون این نبود لطفاً واضح تر بیان کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ فک میکنم منظورتون گرفتن موقعیت اسکرول ویو برای رفتن دوباره به اون موقعیت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، هر بار که از اکتیویتی مطلب خارج می شید باید ID اون مطلب رو ذخیره کنید: File.WriteString(File.DirInternal, "ID", id) بعد وقتی روی دکمه ادامه مطلب کلیک شد و وارد اکتیویتی شدید همون ID رو لود کنید: id = File.ReadString(File.DirInternal, "ID") اگر منظورتون این نبود لطفاً واضح تر بیان کنید! با کد شما تونستم برم به همون مطلب همین کار رو برای پوزیشن اسکرول ویو انجام دادم ولی اثر نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ با کد شما تونستم برم به همون مطلب همین کار رو برای پوزیشن اسکرول ویو انجام دادم ولی اثر نداد کدهاتون رو قرار بدید لطفاً! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ کدهای لازم توی صفحه لیست مطالب (البته این توی یه باتن نوشتم مابقی کدها همون کدهای معمول با sql هستش ) matlab.saveid = File.ReadString(File.DirInternal, "ID") matlab.PosicionScroll = File.ReadString(File.DirInternal, "PosicionScroll") StartActivity(matlab) این کدها رو توی اکتویتی کریت میزارم (صفحه مطلب) Sub Process_Globals Dim PosicionScroll As Int Dim saveid As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) File.WriteString(File.DirInternal, "ID", saveid) File.WriteString(File.DirInternal, "PosicionScroll", PosicionScroll) End Sub من حتی توی صفحه مطلبم کد ذخیره ور توی اسکرول ویو چنج هم گذاشتم کار نداد ScrollView1_ScrollChanged لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ دابل up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ ببین باید PosicionScroll رو برابر متغیرت کنی و این عمل رو باید در Sub Activity_Pause انجام بدی ینی وقتی که خارج شدی پازیشن رو بگیره و هنگام ورود مجدد چک میکنی اگر همچین فایلی بود PosicionScroll رو برار ScrollView1.ScrollPosition قرار میدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ ببین باید PosicionScroll رو برابر متغیرت کنی و این عمل رو باید در Sub Activity_Pause انجام بدی ینی وقتی که خارج شدی پازیشن رو بگیره و هنگام ورود مجدد چک میکنی اگر همچین فایلی بود PosicionScroll رو برار ScrollView1.ScrollPosition قرار میدی انجام دادم و یه لاگ هم گرفته ببینم پوزیشن میده یا نه ولی عدد صفر رو برگرودونن که نشون میده این کد ببینید Sub ScrollView1_ScrollChanged(Position As Int) PosicionScroll = Position Log(PosicionScroll) End Sub تو لاگ مقدار پوزیشن میده ولی تو برگشتش مقدار نمیده نیمدونم چرا چندین بار کدها رو جابه جا کردم آخرشم کار نداد کلاف کرده ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali.1020 98
با سلام
من تمامی تاپیک های که به ادامه مطالعه هستند رو نگاه کردم ولی بازم متوجه نشدم
این سوال چندین بار پرسیده شده ولی هنوز که هنوز به جواب کامل نرسیده
میدونم که سوال خیلی از دوستانه
اگر کسی کامل بلده لطفا از نشر بده (بهر حال میگن زکات علم نشر دادنه)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.