zanyar hasani 8 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام خدمت همه اعضا لطفا به من بگید چطوری یه قطعه کد رو ران کنم وقتی یو ار ال وب ویو تغییر کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام خدمت همه اعضا لطفا به من بگید چطوری یه قطعه کد رو ران کنم وقتی یو ار ال وب ویو تغییر کرد؟ سلام به شما دوست عزیز Sub EsmeWebView_OverrideUrl (Url As String) As Boolean End Sub همچنین در کل میتونید بعد از نوشتن کلمه sub با زدن کلید tab تمام فانکشنهای یک ویو رو ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به شما دوست عزیز Sub EsmeWebView_OverrideUrl (Url As String) As Boolean End Sub همچنین در کل میتونید بعد از نوشتن کلمه sub با زدن کلید tab تمام فانکشنهای یک ویو رو ببینید سلام ، البته اگر شما URL رو از طریق کدنویسی تغییر بدید این ساب اجرا نمی شه. کد کامل هم به این صورت هست: Sub WebView1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean ToastMessageShow("New URL: " & Url, False) Return False End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
zanyar hasani 8
با سلام خدمت همه اعضا لطفا به من بگید چطوری یه قطعه کد رو ران کنم وقتی یو ار ال وب ویو تغییر کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.