taha1371 84 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دیدی تو بعضی از برنامه ها وقتی باز میشه یه پیغام میاد برای خوشامد گوی من میخوام بیاد وبراش یه تیک بزارم که اگه کاربر بخواد دیگه نمایش داده نشه تیکو بزنه باید چه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اساتید منتظر یاری سبزتان هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سلام در قسمت اکتویتی کریت Main یه پنل بسازید و روش یه لیبل و یک چک باکس بسازید ورویدادش رو این کد رو این جوری بنویسید If Firsttime=Tru Then panel1.visable=Tru Endif لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم باید از کاستوم دیالوگ استفاده کنید کتابخونه dialog رو تیک بزنید Sub Globals Dim dialog As CustomDialog Dim check As CheckBox End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Main") check.Initialize("") check.Text = "دیگه نمایش نده" dialog.AddView(check,5%x,5%y,70%x,15%y) If File.Exists(File.DirInternal,"Show.txt") = False Then dialog.Show("نظر دهی","نظر میدم","","نمیدم",Null) If check.Checked = True Then File.WriteString(File.DirInternal,"Show.txt","not") End If Else End If End Sub یه تستی بکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اطلاعات مربوط به اینکه کاربر میخواد دوباره پیام رو ببینه یا نه رو داخل یک فایل تکست یا دیتابیس ذخیره کنید ی جورایی ساخت تنظیمات برای برنامه ست ک این پست احتمالا مفیده http://answercenter.ir/topic/211-ساخت-تنظیمات-برای-برنامه/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ با استفاده از msgbox2 و کنترل کلید ها و حذف و اضافه یک فایل متنی و بررسی وجود اون فایل در اجرای اولیه برنامه به راحتی میشه این کار رو انجام داد ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم باید از کاستوم دیالوگ استفاده کنید کتابخونه dialog رو تیک بزنید Sub Globals Dim dialog As CustomDialog Dim check As CheckBox End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Main") check.Initialize("") check.Text = "دیگه نمایش نده" dialog.AddView(check,5%x,5%y,70%x,15%y) If File.Exists(File.DirInternal,"Show.txt") = False Then dialog.Show("نظر دهی","نظر میدم","","نمیدم",Null) If check.Checked = True Then File.WriteString(File.DirInternal,"Show.txt","not") End If Else End If End Sub یه تستی بکن مرسی داداش درست شد فقط اونجای که نظر میدم و نمیدم میخوام وقتی روش کلیک میشه برتو یه اکتویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ ک مرسی داداش درست شد فقط اونجای که نظر میدم و نمیدم میخوام وقتی روش کلیک میشه برتو یه اکتویتی کسی نمی دونه بااید چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام دیدی تو بعضی از برنامه ها وقتی باز میشه یه پیغام میاد برای خوشامد گوی من میخوام بیاد وبراش یه تیک بزارم که اگه کاربر بخواد دیگه نمایش داده نشه تیکو بزنه باید چه کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.