mohammad3250 206 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطور میشه پرداخت را در مرورگر انجام داد؟ من در خود اپ انجام دادم بازار تایید نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ درود پرداخت رو با چی دارید انجام میدید؟ درون پرداخت بازار دیگه ؟ سلام نه از بانک ملت درگاه گرفتم وب سرویس درست کردم با وب ویو داخل برنامه پرداخت انجام میشد الان بازار میگه باید از طریق مرورگر پرداخت انجام بشه مثلا به بانک متصل میشه ولی مقدار پرداختی null میشه نمیشه از poststring استفاده کرد. مشکل بعدی پرداخت ک انجام میشه اطلاعات چطور در پروفایل کاربر ذخیره کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ درود پرداخت رو با چی دارید انجام میدید؟ درون پرداخت بازار دیگه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ شخصا با درگاه بانک ملت کار نکردم حقیقتا اجازه بدید شاید سایر دوستان آشنایی داشته باشن در این موضوع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام
دوستان چطور میشه پرداخت را در مرورگر انجام داد؟ من در خود اپ انجام دادم بازار تایید نکرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.