mohammad3250 206 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من یه فایل php دارم میخوام اول یه سری اطلاعات از دیتابیس بگیرم و داخل یه سری متغیر ها بزارم بعد در صورت درست بودن شرط sucsses از false به true تغیر کنه میشه همیچن کاری ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میشه واضح تر توضیح بدید؟ من اصلا متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میشه واضح تر توضیح بدید؟ من اصلا متوجه نشدم الان برای پرداخت کار میکنم خطایی که بازار گرفته پرداخت اینترنتی باید از طریق درگاههای امن مورد تأیید بانک مرکزی، خارج از محیط برنامه و در مرورگر انجام پذیرد. لطفاً این مورد را اصلاح کنید. براس این کار از get و phoneintent استفاده کردم حالا به صفحه پرداخت درسته ولی قسمت vefry مشکل داره تو خصوصی کد هارو میفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.