taha1371 84 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من میخوام یه مسیج باکس درست کنم وبعدش که باز شد دوتا کیلد داشنه باشه یکیش کنسل یاشه یکیش بره داخل اکتیویت فلان کسی میتونه راهنمایی کنه دوستان اگه کسی بلد لطفا توضیح هم بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سلام . از msgbox2 استفاده کن Dim a As Int a=Msgbox2("massege","title","positive","cancel","negative",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(Activity) بجای positive و cancel و negative باید متن دکمه هایی که نمایش میده رو بنویسی . اگه فقط 2 تا دکمه میخوای negative رو خالی بذار یعنی "" اون null هم مال آیکون هست اگه میخوای آیکون هم نمایش بده با دستور loadbitmap یه عکس میتونی نمایش بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سلام . از msgbox2 استفاده کن Dim a As Int a=Msgbox2("massege","title","positive","cancel","negative",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(Activity) بجای positive و cancel و negative باید متن دکمه هایی که نمایش میده رو بنویسی . اگه فقط 2 تا دکمه میخوای negative رو خالی بذار یعنی "" اون null هم مال آیکون هست اگه میخوای آیکون هم نمایش بده با دستور loadbitmap یه عکس میتونی نمایش بدی درست داداش میخوام رو دکمه positive کلیک شد بره تو یه اکتویتی به نام ma لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ درود Dim a As Int a=Msgbox2("massege","title","positive","cancel","negative",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(ma) else if a = DialogResponse.NEGATIVE Then end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ خوب داداش نوشته دیگه Dim a As Int a=Msgbox2("massege","title","positive","cancel","negative",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(ma) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ IF msgbox2 ("massege","title","positive","cancel","negative",Null)= DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(ma) end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من میخوام یه مسیج باکس درست کنم وبعدش که باز شد دوتا کیلد داشنه باشه یکیش کنسل یاشه یکیش بره داخل اکتیویت فلان کسی میتونه راهنمایی کنه دوستان اگه کسی بلد لطفا توضیح هم بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.