Mohsen27 199 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ سلام و درود من یه لیست ویو دارم که میخام addsingleline رو از دیتابیس بخونه و تو لیست ویو نشون بده مثلا 10 تا fild داریم تو دیتابیسمون که تو هر کدوم یه چیزی نوشته حالا میخاییم اون متن ها ک تو دیتابیس نوشته رو تو لیست ویو به صورت 10 عدد singleline نشون بده ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dragon 10 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ باید از حلقه for استفاده کنی میشه خواهش کنم که نمونه کد برای فراخوانی دیتابیس در لیست ویو را بنویسید؟ با تشکر فراوان... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Jaxon 10 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام به اين صورت انجامش بديد : Dim cur As Cursor Dim i As Int cur = sql1.ExecQuery ("SELECT * FROM table_list") For i = 0 To 10 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine (cur.GetString ("title")) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ با این کد میتونید همه ی رکورد هارو بگیرید : Dim cur As Cursor cur = sql1.ExecQuery ("SELECT * FROM table_list") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine (cur.GetString ("title")) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ باید از حلقه for استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام و درود
من یه لیست ویو دارم که میخام addsingleline رو از دیتابیس بخونه و تو لیست ویو نشون بده
مثلا
10 تا fild داریم تو دیتابیسمون که تو هر کدوم یه چیزی نوشته
حالا میخاییم اون متن ها ک تو دیتابیس نوشته رو تو لیست ویو به صورت 10 عدد singleline نشون بده
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.