amirs 2 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان بنده یک ماهی هست که دارم از جنی موشن استفاده میکنم ولی دو روزه که سرعتش اومده پایین و لگ داره کسی میدونه باید چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ درود تازه ویندوز عوض کردم و Genymotion رو الان نصب ندارم و مطمئن نیستم اما Reset Factory داره فکر کنم به تنظیمات کارخونه برگردونید شبیه ساز رو. اگر درست نشد احتمالا مشکل از سیستمتون باشه راه انداز کارت گرافیک تون رو آپدیت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ این مشکل از ویرچوال باکسه .. من همیشه وقتی اینجوری میشه یه بار ویچوال باکس رو پاک میکنم دوباره api هارو ایمپورت میکنم درست میشه .. بهترم اینه که api هارو یجایی بجز پیشفرض خوده برنامه قرار بدین (بجز درایو c) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirs 2
سلام دوستان بنده یک ماهی هست که دارم از جنی موشن استفاده میکنم ولی دو روزه که سرعتش اومده پایین و لگ داره کسی میدونه باید چی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.