محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 سلام به دوستای قدیمی و گل من , خیلی دلم براتون تنگ شده اونایی که یادشونه حدودا ۱ سال یا بیشتره که از کدنویسی بخاطر خراب شدن و سوختن لب تابم عقب افتادم ! و الان مشغول مرورم , از ابتدا سوال منو توی سابجکت میبینید , چطوری دریافتشون کنم و به شکل دلخواهم مثلا طرح ایفون بالای برنامم نمایش بدم ؟ ( برنامه فول اسکرین بشه و خود اندروید مدلش معلوم نباشه) انشالله باز اوکی شم و بتونم واسه ی این تیم خوب مفید باشم , حتی یه ذره یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 26 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2016 سلام و خوشامد دوست عزیز همه این کارها رو با استفاده از کتابخونه های phone و ICOSPhone میتونی انجام بدی تیک شون بزن و متدهایی که میخوای رو استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدرضا معتمدی 612
سلام به دوستای قدیمی و گل من , خیلی دلم براتون تنگ شده
اونایی که یادشونه حدودا ۱ سال یا بیشتره که از کدنویسی بخاطر خراب شدن و سوختن لب تابم عقب افتادم ! و الان مشغول مرورم , از ابتدا
سوال منو توی سابجکت میبینید , چطوری دریافتشون کنم و به شکل دلخواهم مثلا طرح ایفون
بالای برنامم نمایش بدم ؟ ( برنامه فول اسکرین بشه و خود اندروید مدلش معلوم نباشه)
انشالله باز اوکی شم و بتونم واسه ی این تیم خوب مفید باشم , حتی یه ذره
یا حق
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.