محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به دوستای قدیمی و گل من , خیلی دلم براتون تنگ شده اونایی که یادشونه حدودا ۱ سال یا بیشتره که از کدنویسی بخاطر خراب شدن و سوختن لب تابم عقب افتادم ! و الان مشغول مرورم , از ابتدا سوال منو توی سابجکت میبینید , چطوری دریافتشون کنم و به شکل دلخواهم مثلا طرح ایفون بالای برنامم نمایش بدم ؟ ( برنامه فول اسکرین بشه و خود اندروید مدلش معلوم نباشه) انشالله باز اوکی شم و بتونم واسه ی این تیم خوب مفید باشم , حتی یه ذره یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سلام و خوشامد دوست عزیز همه این کارها رو با استفاده از کتابخونه های phone و ICOSPhone میتونی انجام بدی تیک شون بزن و متدهایی که میخوای رو استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدرضا معتمدی 612
سلام به دوستای قدیمی و گل من , خیلی دلم براتون تنگ شده
اونایی که یادشونه حدودا ۱ سال یا بیشتره که از کدنویسی بخاطر خراب شدن و سوختن لب تابم عقب افتادم ! و الان مشغول مرورم , از ابتدا
سوال منو توی سابجکت میبینید , چطوری دریافتشون کنم و به شکل دلخواهم مثلا طرح ایفون
بالای برنامم نمایش بدم ؟ ( برنامه فول اسکرین بشه و خود اندروید مدلش معلوم نباشه)
انشالله باز اوکی شم و بتونم واسه ی این تیم خوب مفید باشم , حتی یه ذره
یا حق
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.