حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام با کد زیر میوتنید بگید توس کجای صفحه باشه فقط کافیه مقدار دهی کنید (هم dip میگیره هم درصد) تیک کتابحانه JavaObject رو هم بزنید Sub ShowToastAt(x As Int, y As Int, text As String, longDuration As Boolean) Dim duration As Int If longDuration = True Then duration = 1 Else duration = 0 End If Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim toastJO As JavaObject toastJO = toastJO.InitializeStatic("android.widget.Toast").RunMethod("makeText", Array(ctxt, text, duration)) toastJO.RunMethod("setGravity", Array(Bit.OR(Gravity.TOP, Gravity.LEFT), x, y)) toastJO.RunMethod("show", Null) End Sub اینم طرز استفاده ShowToastAt(10%x,35%y,"نمایش توس در مکان دلخواه",True) عکس نتیجه رو پیوست کردم امیدوارم به کارتون بیاد یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ من عذر میخوام از اینکه این تاپیک رو بالا میارم. بدون بهره بردن از هیچگونه کتابخونه اضافی و از طریق همین Java Object لطفاً دستور تغیر فونت Toast رو اگه ممکنه بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، mohammad-alone گفته است : من عذر میخوام از اینکه این تاپیک رو بالا میارم. بدون بهره بردن از هیچگونه کتابخونه اضافی و از طریق همین Java Object لطفاً دستور تغیر فونت Toast رو اگه ممکنه بذارید فونت توست مسیج پیش فرض رو بعید میدونم بتونی تغییر بدی ولی میتونی از کتابخونه ی Toast massage show استفاده کنی که خیلی کتابخونه کاملی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.