RezaAli 106 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. چجوری میشه آیکون برنامه رو، خود کاربر از داخل برنامه نغییر بده؟؟؟؟؟ برای مثال از بین 5 تا آیکون یکی رو انتخاب کنه تو انجمن جستجو کردم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ ارل گفته نمیشه https://www.b4x.com/android/forum/threads/programmatically-change-launcher-icon.24043/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ بعید میدونم بشه همچین کاری کرد عزیز ولی activity-alias شاید بشه یه کارایی کرد الان سیستم دم دستم نیست متاسفانه ولی آخر شب یه تست میکنم اگه شد میزارم واست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ بعید میدونم بشه همچین کاری کرد عزیز ولی activity-alias شاید بشه یه کارایی کرد الان سیستم دم دستم نیست متاسفانه ولی آخر شب یه تست میکنم اگه شد میزارم واست خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ از دوستان میخوام یکی بهم کمک کنه باور کنید بهش نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
RezaAli 106
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه.
چجوری میشه آیکون برنامه رو، خود کاربر از داخل برنامه نغییر بده؟؟؟؟؟
برای مثال از بین 5 تا آیکون یکی رو انتخاب کنه
تو انجمن جستجو کردم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.