amiro72 17 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سلام اقا من یه مشکلی دارم هرکارم میکنم نمیتونم حلش کنم این عکسو ببینید نمیدونم چجوری یه فایل mp3 که توی پوشه ی فایل برنامه اوردم بهش بدم کسی هس کدش رو بده یا اموزشش مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اره پیشفرض کسی نیس بگه چجور صدای نوتفیشکنو عوض کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan_pars 16 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ از چه کتاب خانه ای برای نوتیفیکیشن استفاده می کنید؟ پیش فرض b4a? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ سلام اقا من یه مشکلی دارم هرکارم میکنم نمیتونم حلش کنم این عکسو ببینید نمیدونم چجوری یه فایل mp3 که توی پوشه ی فایل برنامه اوردم بهش بدم کسی هس کدش رو بده یا اموزشش مرسی یا این که امکانش هست این صدا رو انلاین کنیم ینی بشه انلاین تغییرش داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ هموطن شما چه اصراری دارید حتما از asset آدرس بدین فایل صوتی رو داخل پوشه فایلهای برنامه رو حافظه خارجی کپی کنید و به فرمتی که خودش گفته آدرس دهی کنید به شکل زیر میشه If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"sound.mp3")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"sound.mp3",File.DirDefaultExternal,"sound.mp3") End If NotificationBuilder1.CustomSound="file:///sdcard/Android/data/"&"yourpakagename/"&"files/sound.mp3" موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ از چه کتاب خانه ای برای نوتیفیکیشن استفاده می کنید؟ پیش فرض b4a? اره پیشفرض لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سلام بعد از data یدونه کارکتر / بزارید و مجددا تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ هموطن شما چه اصراری دارید حتما از asset آدرس بدین فایل صوتی رو داخل پوشه فایلهای برنامه رو حافظه خارجی کپی کنید و به فرمتی که خودش گفته آدرس دهی کنید به شکل زیر میشه If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"sound.mp3")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"sound.mp3",File.DirDefaultExternal,"sound.mp3") End If NotificationBuilder1.CustomSound="file:///sdcard/Android/data"&"yourpakagename/"&"files/sound.mp3" موفق باشید سلام من گذاشتم کد شما رو ولی کار نکرد پکیج نیم و اسم فایل خودمم قرار دادم حتی یه جایشو هم عوض کردم بازم نشد builder.CustomSound="file:///android_asset/Comic Msg.mp3" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amiro72 17
سلام اقا من یه مشکلی دارم هرکارم میکنم نمیتونم حلش کنم این عکسو ببینید
نمیدونم چجوری یه فایل mp3 که توی پوشه ی فایل برنامه اوردم بهش بدم
کسی هس کدش رو بده یا اموزشش مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.