roshandelpour 10 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ با عرض سلام من دنبال راهي مي گردم كه يك متن و فايل صوتي رو به هم وصل كنم يعني وقتي فايل صوتي خونده ميشه متن مربوط به همون قسمت هم رنگي بشه چطور ميشه اين كار رو كرد ؟؟؟ اگر هم سورسي در اين زمينه باشه كه ديگه خيلي عالي ميشه با تشكر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
roshandelpour 10 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سلام میشه لینکشو بدین نتونستم پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ از مزیت های کاربرانی که همه روزه به انجمن سر میزنند اینه که از تاپیک ها و بحث هایی که شده با خبر هستند و مستقیم میرن سراغ چیزی که لازم دارن ... بفرمایید: http://answercenter.ir/thread35.html کلمه ی رنگ رو جست و جو میکردید به این تاپیک میرسیدید *مکار* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام برادر قسمت آموزش تصویری مهندس , برادر , استاد مهدی توضیح دادند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
roshandelpour 10
با عرض سلام
من دنبال راهي مي گردم كه يك متن و فايل صوتي رو به هم وصل كنم
يعني وقتي فايل صوتي خونده ميشه متن مربوط به همون قسمت هم رنگي بشه
چطور ميشه اين كار رو كرد ؟؟؟
اگر هم سورسي در اين زمينه باشه كه ديگه خيلي عالي ميشه
با تشكر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.