حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام راستش اومد تو تاپیک مشکلات نصب و راه اندازی بگم دیدم موضوع بسته شده تا دیشب کار میکرد ولی نمی دونم چرا دیگه کار نکرد با شبیه ساز مشکلی نداره ولی دقیق مشکل از کجاس اینم تصویر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ یافتم یافتم مشکل میذونید چه بود باید برا هر برنامه پکیج نیم عوض می کردم ( البته بصورت تصادفی فهمیدم) قربون خدا برم رفتم نماز اول وقت خوندم خدا گشایشی تو کارم انداخت خدا دمت گرم *قلب* اگر تو نبودی من از متوجه اشکالم میشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ adb server رو ری استارت کن.احتمال زیاد حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ بابا گیر کار چیز دیگه ای با شبیه ساز متصل میشه ببین تو دیزاینر وصل میشه گفتم مشکل چیز دیگه ای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حاج حسین 2,098
سلام
راستش اومد تو تاپیک مشکلات نصب و راه اندازی بگم دیدم موضوع بسته شده
تا دیشب کار میکرد ولی نمی دونم چرا دیگه کار نکرد با شبیه ساز مشکلی نداره
ولی دقیق مشکل از کجاس
اینم تصویر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.