حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام راستش اومد تو تاپیک مشکلات نصب و راه اندازی بگم دیدم موضوع بسته شده تا دیشب کار میکرد ولی نمی دونم چرا دیگه کار نکرد با شبیه ساز مشکلی نداره ولی دقیق مشکل از کجاس اینم تصویر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 یافتم یافتم مشکل میذونید چه بود باید برا هر برنامه پکیج نیم عوض می کردم ( البته بصورت تصادفی فهمیدم) قربون خدا برم رفتم نماز اول وقت خوندم خدا گشایشی تو کارم انداخت خدا دمت گرم *قلب* اگر تو نبودی من از متوجه اشکالم میشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 adb server رو ری استارت کن.احتمال زیاد حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 بابا گیر کار چیز دیگه ای با شبیه ساز متصل میشه ببین تو دیزاینر وصل میشه گفتم مشکل چیز دیگه ای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حاج حسین 2,098
سلام
راستش اومد تو تاپیک مشکلات نصب و راه اندازی بگم دیدم موضوع بسته شده
تا دیشب کار میکرد ولی نمی دونم چرا دیگه کار نکرد با شبیه ساز مشکلی نداره
ولی دقیق مشکل از کجاس
اینم تصویر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.