hakan22 39 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من یه برنامه دارم شات میگیره از گوشی میریزه تو فولدر با چه کدی بگم اگر عکسه 20 تا شد یا بگم اگر 20 بار باتن زده شد بیا فلان رویداد رو انجام بده ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ الان بار اول توس میاد بعد بعد 20بار توس میاد والی آخر این بار اوله کار خراب کرده اینم کدهام (البته من رو 5 بار گذاشتم ) Sub cheknumber As Boolean Dim aria As AriaSharedPreferences Dim bol As Boolean=False aria.Initialize("aria") Dim count As Int=aria.GetInt("count",0) If count Mod 5=0 Then bol=True aria.SaveInt("count",aria.GetInt("count",0)+1) Return bol End Sub Sub Button1_Click If cheknumber Then ToastMessageShow("yourmsg",False) End If End Su فک کنم باید یه شرطی بزاریم که اگر کانت برابر صفر بود توس نیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ الان بار اول توس میاد بعد بعد 20بار توس میاد والی آخر این بار اوله کار خراب کرده اینم کدهام (البته من رو 5 بار گذاشتم ) Sub cheknumber As Boolean Dim aria As AriaSharedPreferences Dim bol As Boolean=False aria.Initialize("aria") Dim count As Int=aria.GetInt("count",0) If count Mod 5=0 Then bol=True aria.SaveInt("count",aria.GetInt("count",0)+1) Return bol End Sub Sub Button1_Click If cheknumber Then ToastMessageShow("yourmsg",False) End If End Su فک کنم باید یه شرطی بزاریم که اگر کانت برابر صفر بود توس نیاد آره دوست عزیز خوب شد که گفتین با AND یه شرط دیگه اضافه کن If count Mod 5=0 and count<>0 then ...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ آره دوست عزیز خوب شد که گفتین با AND یه شرط دیگه اضافه کن If count Mod 5=0 and count<>0 then ...... درست شد کارت حرف نداره کد کاملو میزارم تا مابقی دوستان که همین مشکلو دارند وقتشون گرفته نشه Sub cheknumber As Boolean Dim aria As AriaSharedPreferences Dim bol As Boolean=False aria.Initialize("aria") Dim count As Int=aria.GetInt("count",0) If count Mod 5=0 AND count<>0 Then bol=True aria.SaveInt("count",aria.GetInt("count",0)+1) Return bol End Sub Sub Button1_Click If cheknumber Then ToastMessageShow("yourmsg",False) End If End Sub یه زحمتی دارم براتون این کدهارو توی کدcode-snippets بزارید تا دم دست باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز بعد از اینکه رویداد شات گرفتن تموم شد یا اینکه باتن رو کلیک کردی از متد بولین زیر میتونی چک کنی اون چیزی که میخوای رو Sub cheknumber As Boolean Dim aria As AriaSharedPreferences Dim bol As Boolean=False aria.Initialize("aria") Dim count As Int=aria.GetInt("count",0) If count=20 Then bol=True aria.SaveInt("count",aria.GetInt("count",0)+1) Return bol End Sub نحوه استفاده هم به این صورته If cheknumber Then ToastMessageShow("yourmsg",False) End If موفق باشیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز بعد از اینکه رویداد شات گرفتن تموم شد یا اینکه باتن رو کلیک کردی از متد بولین زیر میتونی چک کنی اون چیزی که میخوای رو Sub cheknumber As Boolean Dim aria As AriaSharedPreferences Dim bol As Boolean=False aria.Initialize("aria") Dim count As Int=aria.GetInt("count",0) If count=20 Then bol=True aria.SaveInt("count",aria.GetInt("count",0)+1) Return bol End Sub نحوه استفاده هم به این صورته If cheknumber Then ToastMessageShow("yourmsg",False) End If موفق باشیم من دنبال همچین چیزی بودم که الان دوباره یادم افتاد من تست کردم هیچ کاری نمیکنه در ضمن AriaSharedPreferences اصلا اینیشیالیز نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ من دنبال همچین چیزی بودم که الان دوباره یادم افتاد من تست کردم هیچ کاری نمیکنه در ضمن AriaSharedPreferences اصلا اینیشیالیز نداره از ورژن جدیدش استفاده کن دوست عزیز شما باید هربار که رو باتن کلیک میشه این متد رو صدا بزنی به ازای هر باری که اینو صدا میزنی یه واحد افزایش پیدا میکه و همیشه مقداری که برمیگردونه false هست مگر اینکه تعدادش 20 بشه یعنی بار بیستم که اینو صدا میزنی مقدارش true میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ از ورژن جدیدش استفاده کن دوست عزیز شما باید هربار که رو باتن کلیک میشه این متد رو صدا بزنی به ازای هر باری که اینو صدا میزنی یه واحد افزایش پیدا میکه و همیشه مقداری که برمیگردونه false هست مگر اینکه تعدادش 20 بشه یعنی بار بیستم که اینو صدا میزنی مقدارش true میشه با تغییر ورژن درست شد اما فقط یه بار اتفاق میفته یعنی اگر یه بار 20 بار کلیک کنیم توس میاد دفعات بعدی نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ با تغییر ورژن درست شد اما فقط یه بار اتفاق میفته یعنی اگر یه بار 20 بار کلیک کنیم توس میاد دفعات بعدی نمیاد اگه بخواین هر 20 بار یه بار این اتفاق بیفته با باقیمانده شمارنده به 20 صفر بشه متد رو به این صورت بنویسید کد زیز رو جایگزین قبلی کنید If count Mod 20=0 Then bol=True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hakan22 39
سلام من یه برنامه دارم شات میگیره از گوشی میریزه تو فولدر با چه کدی بگم اگر عکسه 20 تا شد یا بگم اگر 20 بار باتن زده شد بیا فلان رویداد رو انجام بده
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.