fg123 4 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ سلام وقت بخیر من از اسپینر تو برنامه ام استفاده کردم و مشکلی که دارم اینه رنگ اون نوار لغزنده که گوشه اسپینر هست رو نمیتونم تغییر بدم میشه راهنمایی کنین عکسشم گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ممنون. یه سوال دیگه همین مشکل رو با رنگ RadioButton هم دارم میشه اونم بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ از ACSpinner استفاده کنید رنگش هم تغییر میکنه میشه کتابخونه اش رو بذارید بی زحمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ از ACSpinner استفاده کنید رنگش هم تغییر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ میشه کتابخونه اش رو بذارید بی زحمت قسمت کتابخانه ها موجوده یا سرچ کنید AppCompat لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fg123 4
سلام وقت بخیر
من از اسپینر تو برنامه ام استفاده کردم و مشکلی که دارم اینه رنگ اون نوار لغزنده که گوشه اسپینر هست رو نمیتونم تغییر بدم میشه راهنمایی کنین عکسشم گذاشتم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.