amirsafari 116 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه تابعی نوشتم که خیلی هم درست اجرا میشه و روی 3 تا گوشی توی خونه جواب داده اما روی یه گوشی ارور زیر رو میده . لطفا راهنمایی کنید . چیکارش کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ از این ساب استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر Sub con(n As String)As Int Dim pppp As Int pppp=0 For u=0 To n.Length-1 Select n.CharAt(u) Case "1" pppp=pppp*10+1 Case "2" pppp=pppp*10+2 Case "3" pppp=pppp*10+3 Case "4" pppp=pppp*10+4 Case "5" pppp=pppp*10+5 Case "6" pppp=pppp*10+6 Case "7" pppp=pppp*10+7 Case "8" pppp=pppp*10+8 Case "9" pppp=pppp*10+9 Case "0" pppp=pppp*10+0 End Select Next Return pppp End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، نمی دونم دقیقاً شما چه سابی رو نیاز دارید اما متد زیر یک متن از شما می گیره و اعدادش رو به انگلیسی تبدیل می کنه: Sub ConvertFA2EN (Content As String) As String Dim Res As String = Content Res = Res.Replace("۰", "0") Res = Res.Replace("۱", "1") Res = Res.Replace("۲", "2") Res = Res.Replace("۳", "3") Res = Res.Replace("۴", "4") Res = Res.Replace("۵", "5") Res = Res.Replace("۶", "6") Res = Res.Replace("۷", "7") Res = Res.Replace("۸", "8") Res = Res.Replace("۹", "9") Return Res End Sub روش استفاده: Dim Result As String = ConvertFA2EN("تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۰۹") موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان من یه تابعی نوشتم که خیلی هم درست اجرا میشه و روی 3 تا گوشی توی خونه جواب داده اما روی یه گوشی ارور زیر رو میده . لطفا راهنمایی کنید . چیکارش کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.