Mohsen27 199 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سلام رفقا چند روز پیش یه تاپیک زدم در این مورد و سوال پرسیدم دوستان خیلی خوب منو راهنمایی کردن و امین شاهدی گل یک تکه کد به من داد که کار کرد اما داخل اداپتر بود و نمیشد اطلاعات دیگه رو لود کرد(شاید هم میشد ولی من نتونستم) این کد امین شاهدی هست اگه به دردتون خورد میتونید استفاده کنید @Override public void onBindViewHolder(ViewHolder holder, int position) { if ((position >= getItemCount() - 1)){ //inja scroll be payan reside va load ro anjam bedin } } و اینم کدی که من گیر اوردم (خودم ننوشتم ) private boolean loading = true; int pastVisiblesItems, visibleItemCount, totalItemCount; //// mrecyclerView.addOnScrollListener(new RecyclerView.OnScrollListener() { @Override public void onScrolled(RecyclerView recyclerView, int dx, int dy) { if (dy > 0) //check for scroll down { visibleItemCount = layoutmanager.getChildCount(); totalItemCount = layoutmanager.getItemCount(); pastVisiblesItems = layoutmanager.findFirstVisibleItemPosition(); if (loading) { if ((visibleItemCount + pastVisiblesItems) >= totalItemCount) { loading = false; Log.v("...", "Last Item Wow !"); //Scroll Be payan reside } } } } }); دوستان فقط توجه کنید که برای اینکه دوباره بتونید استفاده کنید بعد از اینکه لود خودتون رو انجام دادید loading رو true کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ میگم این چقدر آشناس واسه EndlessRecyclerview نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.