bahman 165 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان من ی برنامه دارم خب که تو صفحه اصلیش یه دکمه تنظیمات هست و یک لیست ویو ک چندتا ایتم داره حالا اومدم ی دکمه تنظیمات هم جایی ک متنو نشون میدم گذاشتم میخوام هرکی رو دکمه تنظیمات کلیک کرد رفت اکتیویتی تنظیمات مجد با زدن دکمه بک گوشی برگرده جایی ک قبلا بوده (اگر از صفحه اصلی زد برگرده صفحه اصلی اگر از قسمت نمایش متن زد برگرده قسمت نمایش متن) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام در حالت عادی باید همینکار رو بکنه بدون کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ منظورت اینه؟ Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then StartActivity(Main) Activity.Finish Return True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ مبتدیم والا نمیدونم اما تو حالت پیشفرض میره اکتیویتی home ولی من میخوام وقتی از اکتیویتی matn رفت ب setting برگرده مجدد به matn واگر از home رفت برگرده به home لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ این اگه بک رو بزنی بر میگرده به اکتیویتی اول. والا دیگه عقل من قد نمیده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ کد بالا درست هست دیگه باید خودتون تنظیمش کنید که کجا برگرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ کجا برگرده رو میدونم چون 2تا دکمه هست همش برمیگردونه اکتیویتی اول ک هوم باشه خواستم ببینم راهی هست ک از درون هر اکتیویتی منتقل شد اونجا برگرده ب همون چون تو دوتا اکتیویتی دکمه هست ک میره قسمت تنظیمات واسه همین پرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ دوست من میتونید توی هر اکتیویتی یک متغیر عمومی تعریف کنید و با رفتن به اکتیویتی دیگه یک مقدار خاص بهش بدید. و در مرخله بعدی که میخوایین برگردین بیایید مقدار اون متغییر رو چک کنید و طبق اون مقدار به هر اکتیویتی که دوست داشتید برید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون استاد چند نفرم همینو گفتن ولی چون بلد نبودم پست زدم شاید گفتنش اسون باشه ولی تو کد .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ خوب عزیزم سورس خودتونه من چه میدونم به کجا باید برگرده!!!!! دیگه برکشتش باخودتونه که کجا برگرده خوب!! یا من متوجه نمیشم؟!*گاز* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ خوب عزیزم سورس خودتونه من چه میدونم به کجا باید برگرده!!!!! دیگه برکشتش باخودتونه که کجا برگرده خوب!! یا من متوجه نمیشم؟!*گاز* استاد اونی ک شما میگین رو بلدم اما من چیز دیگه میگم من ی اکتیویتی ب اسم تنظیمات دارم خب ؟ و دو تا اکتیویتی دیگه به نام هوم و متن حالا تو هر دو اینا یک دکمه هست که بزنی میره تنظیمات من میخوام کاری کنم از هرکدوم از این اکتیویتی ها رفت تنظیمات با زدن دکمه بک گوشی برگرده همونجا نه اینکه بره تو هوم فقط !!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان جوابش رو یافتم کافیه اکتیویتی که دکمه توش هست رو .finish نکنیم تا برگرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام finish هم کنید با کد برگشت میتونین جلوی خروج رو بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اون finish نمیزاشت برگرده اکتیویتی ک توش بوده و میرفت تو main .finish کردن برای چیه هس کلا؟ اجباریه ازش استفاده کنیم یا اختیاری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ واسه یه سری از برنامه ها احتیاجه که یه سری اطلاعات رو پاک کنی و از دوباره بگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اونجا ک فینیش رو برداشتم متنو از دیتابیس میگرفت تو اسکرول ویو نشون میداد لازمه براش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ مگه شما به جوابتون نرسیدین؟؟؟ چرا دیگه هی خودتونو گیج میکنید؟؟؟*نگاه بد**نگاه بد* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما فینیش رو بزار این کد رو هم اخر کدات بزار واسه برگشت به اون صفحه ی هست که شما میخای وقتی برگشت رو زد کاربر برنامه برگرده Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then StartActivity(Main) Activity.Finish Return True Else Return False End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8008 26 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ یکی از استفاده های finish برای کمتر استفاده کردن از رمه برای اطلاعات بیشتر در این زمینه: http://answercenter.ir/thread1265.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ پس اکتیویتی قبلی رو فینیش میکردی که اینجوری میشد *خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ کسی جوابی نداشت برای این ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان من ی برنامه دارم خب که تو صفحه اصلیش یه دکمه تنظیمات هست و یک لیست ویو ک چندتا ایتم داره
حالا اومدم ی دکمه تنظیمات هم جایی ک متنو نشون میدم گذاشتم
میخوام هرکی رو دکمه تنظیمات کلیک کرد رفت اکتیویتی تنظیمات مجد با زدن دکمه بک گوشی برگرده جایی ک قبلا بوده (اگر از صفحه اصلی زد برگرده صفحه اصلی اگر از قسمت نمایش متن زد برگرده قسمت نمایش متن)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
23 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.