ahmadsolgi 11 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان من ورژن قبلی بیسیکو نصب کردم و ورژن جدید و نصبیدم الان هر کدوم از پروژه هامو کامپایل میکنم این خطا رو میده به د ادم برسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmadsolgi 11 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ jdk رو هم حذف کردم و مجدد نصب کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ بیسیک رو کامل پاک کردی و از دوباره نصب کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmadsolgi 11 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ آره مهندس جان کامل حذف ریستارت و مجدد نصبیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmadsolgi 11 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ تطفا راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ ظاهرا مشکل از jdk هستش.پاکش کنید و دوباره نصب کنید ببینید خوب میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ahmadsolgi 11
سلام دوستان
من ورژن قبلی بیسیکو نصب کردم و ورژن جدید و نصبیدم الان هر کدوم از پروژه هامو کامپایل میکنم این خطا رو میده به د ادم برسید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.