shahab.msb 326 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان.من تمامی فایلهای موردنیاز برای کار با appcompact نسخه 3 رو دانلود کردم و فعال سازیش کردم.حالا سورس رو که اجرا میکنم این ارور میاد.ارور برای چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اقای ایزدی این مشکلم برطرف شد مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ کدهای Manifest و Activity_Create رو قرار بدید چک میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ من سورسی که توی انجمن بود رو اجرا کردم دیگه احتیاج نیست کد قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ لینک سورس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان.من تمامی فایلهای موردنیاز برای کار با appcompact نسخه 3 رو دانلود کردم و فعال سازیش کردم.حالا سورس رو که اجرا میکنم این ارور میاد.ارور برای چیه؟Screenshot_۲۰۱۶-۰۸-۰۱-۱۳-۴۱-۳۴.png یه نگاه به این تاپیک بنداز http://answercenter.ir/topic/15272-ارور-در-مترایل-دیزاین-support/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام دوستان.من تمامی فایلهای موردنیاز برای کار با appcompact نسخه 3 رو دانلود کردم و فعال سازیش کردم.حالا سورس رو که اجرا میکنم این ارور میاد.ارور برای چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.