shahab.msb 326 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 سلام دوستان.من تمامی فایلهای موردنیاز برای کار با appcompact نسخه 3 رو دانلود کردم و فعال سازیش کردم.حالا سورس رو که اجرا میکنم این ارور میاد.ارور برای چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 4 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2016 اقای ایزدی این مشکلم برطرف شد مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 کدهای Manifest و Activity_Create رو قرار بدید چک میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 2 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 من سورسی که توی انجمن بود رو اجرا کردم دیگه احتیاج نیست کد قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 لینک سورس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 سلام دوستان.من تمامی فایلهای موردنیاز برای کار با appcompact نسخه 3 رو دانلود کردم و فعال سازیش کردم.حالا سورس رو که اجرا میکنم این ارور میاد.ارور برای چیه؟Screenshot_۲۰۱۶-۰۸-۰۱-۱۳-۴۱-۳۴.png یه نگاه به این تاپیک بنداز http://answercenter.ir/topic/15272-ارور-در-مترایل-دیزاین-support/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام دوستان.من تمامی فایلهای موردنیاز برای کار با appcompact نسخه 3 رو دانلود کردم و فعال سازیش کردم.حالا سورس رو که اجرا میکنم این ارور میاد.ارور برای چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.