seyyedali 77 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان و اساتيد من تبليغات عدد رو تئ برنامم راه اندازي كردم حالا مشكل اينجاست كه تو شبيه سازم كه youwave هست با اندرويد 4.1.2 تيليغات ظاهر ميشه ولي وقتي تو گوشيم p8 light با اندرويد 5.0.1 اجرا ميكنم نشونش نميده به نظرتون چه كنم؟ عجيبه ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان خودم مشکل رو پیدا کردم،اینجا میگم شاید یکی لازمش شد من با api 21 کامپایل میگیرم از برنامم ولی اندروید گوشیم 5.0.1 بود بهمین خاطر اجرا نمیشد ، با api 23 خروجی گرفتم درست شد یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان و اساتيد من تبليغات عدد رو تئ برنامم راه اندازي كردم حالا مشكل اينجاست كه تو شبيه سازم كه youwave هست با اندرويد 4.1.2 تيليغات ظاهر ميشه ولي وقتي تو گوشيم p8 light با اندرويد 5.0.1 اجرا ميكنم نشونش نميده به نظرتون چه كنم؟ عجيبه ها گوشیتون به اینترنت وصله؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ گوشیتون به اینترنت وصله؟ دست شما درد نكنه بله وصله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان و اساتید کسی نمیدونه عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان و اساتيد
من تبليغات عدد رو تئ برنامم راه اندازي كردم حالا مشكل اينجاست كه تو شبيه سازم كه youwave هست با اندرويد 4.1.2 تيليغات ظاهر ميشه ولي وقتي تو گوشيم p8 light با اندرويد 5.0.1 اجرا ميكنم نشونش نميده
به نظرتون چه كنم؟ عجيبه ها
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.