Ehsaan 87 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان، از اینکه به جمعتون پیوستم خوشحالم، امیدوارم بتونم چندتا آموزش خوب بزارم سر فرصت یه سوالی برام پیش اومده بود که اونم اینه که چطوری میشه توی تنظیمات Sync مربوط به خود گوگل و اندروید با b4a دستکاری کرد؟ یعنی میخوام در یه مواقعی syncرو خاموش کنم و مجدداً فعال کنم. چنین چیزی ممکنه با B4a? ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام والا بنده زیاد باهاش سر و کله نزدم ولی میتونیم اکانت های موجود رو گرفت ( البته طبق چیزی فهمیدم ).که باس اونم با استفاده از کلاس های جاوا باید اینکارو کرد که لازمه ی استفاده از Reflector هستش. اگه اطلاعات بیشتری راجب این موضوع دستگیرم شد حتما به اشتراک قرار داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ehsaan 87
سلام دوستان، از اینکه به جمعتون پیوستم خوشحالم، امیدوارم بتونم چندتا آموزش خوب بزارم سر فرصت
یه سوالی برام پیش اومده بود که اونم اینه که چطوری میشه توی تنظیمات Sync مربوط به خود گوگل و اندروید با b4a دستکاری کرد؟
یعنی میخوام در یه مواقعی syncرو خاموش کنم و مجدداً فعال کنم.
چنین چیزی ممکنه با B4a?
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.