babi.jonz 60 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ باسلام من در حال ساخت برنامه ای هستم که میخوام وقتی کاربر برنامه رو نصب کرد و از برنامه اومد بیرون برنامه آماده باشه و وقتی کاربر داده گوشی (نت گوشی) رو باز کرد این برنامه ای که ساختم یک عملی رو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ باید از سرویس و کتابخانه PhoneEvent استفاده کنید Sub Process_Globals Dim phone As PhoneEvents End Sub Sub Service_Create phone.Initialize("phone") End Sub Sub phone_ConnectivityChanged (NetworkType As String, State As String, Intent As Intent) If State = "CONNECTED" Then ToastMessageShow("Internet is on",False) Else ToastMessageShow("Internet is off",False) End If End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) StartServiceAt(Me,DateTime.Now + 5 * 1000,False) End Sub 'Return true to allow the OS default exceptions handler to handle the uncaught exception. Sub Application_Error (Error As Exception, StackTrace As String) As Boolean Return True End Sub Sub Service_Destroy End Sub یه متغییر تعریف میکنیم و اینشیالایزش میکنیم تو ساب سرویس استارت هر 5 ثانیه اونو استارت میکنیم و تو ساب ConnectivityChanged چک میکنیم اگه اینترنت روشن بود پیام بده روشنه اگه نبود هم پیام بده روشن نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سلام کار نکرد میشه بجای اتصال اینترنت، بیاد اخرین اس ام اس رو چک کنه و اگه متن اس ام اس این بود که فلش روشن ، فلش گوشی روشن بشه یه سوال دیگه ، تو اکتیویتی main چی باید بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ میشه اول اخرین متن sms ک گرفتی رو بیا در یک متغییر قرار بده بعدش یه همچین دستوری استفاده کن dim sms1 as string مقدارشو مساوی اخرین sms قرار بده If sms1.Contains("فلاش روشن شود") =True Then کد های روشن شدن فلاش اینجا بنویس end if برای اینترنت هم مینه تو job done اینو تعریف کن If job.GetString.Contains("فلاش روشن شود") =True Then کد های مربوط به روشن شدن فلاش end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سلام کار نکرد میشه بجای اتصال اینترنت، بیاد اخرین اس ام اس رو چک کنه و اگه متن اس ام اس این بود که فلش روشن ، فلش گوشی روشن بشه یه سوال دیگه ، تو اکتیویتی main چی باید بنویسم؟ دوست عزیز شما سرویس رو استارت کردید؟ شما باید تو اکتیویتی Main سرویس رو استارت کنید StartService(اسم سرویس) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ آقا من نتونستم با سرویس فلاش رو روشن کنم لطفا کسی توضیح نده یا سورس اماده کنه یا همه کداش رو مو به مو اینجا بذاره که فداش بشم ! دقیق اینو میخوام: کاربر برنامه رو اجرا کنه و از برنامه بیاد بیرون و مثلا بره گالریش یا صفحه نمایش گوشی رو ببنده بعد 2 دقیقه دوباره صفحه نمایش گوشیش رو باز کنه بره یه بازی اجرا کنهو ... کلا برنامه رو که اجرا کرد و از برنامه اومد بیرون با دریافت اس ام اس فلاش روشن فلاش گوشیش روشن بشه خواهش میکنم توضیح ندید سورس تست شده رو بدید یا سورس رو خودتون تست کنید و کداش رو مو به مو با توضیحات اینجا قرار بده با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ آقا من نتونستم با سرویس فلاش رو روشن کنم لطفا کسی توضیح نده یا سورس اماده کنه یا همه کداش رو مو به مو اینجا بذاره که فداش بشم ! دقیق اینو میخوام: کاربر برنامه رو اجرا کنه و از برنامه بیاد بیرون و مثلا بره گالریش یا صفحه نمایش گوشی رو ببنده بعد 2 دقیقه دوباره صفحه نمایش گوشیش رو باز کنه بره یه بازی اجرا کنه و ... کلا برنامه رو که اجرا کرد و از برنامه اومد بیرون با دریافت اس ام اس فلاش روشن فلاش گوشیش روشن بشه خواهش میکنم توضیح ندید سورس تست شده رو بدید یا سورس رو خودتون تست کنید و کداش رو مو به مو با توضیحات اینجا قرار بده با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agham 4 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ آقا من نتونستم با سرویس فلاش رو روشن کنم لطفا کسی توضیح نده یا سورس اماده کنه یا همه کداش رو مو به مو اینجا بذاره که فداش بشم ! دقیق اینو میخوام: کاربر برنامه رو اجرا کنه و از برنامه بیاد بیرون و مثلا بره گالریش یا صفحه نمایش گوشی رو ببنده بعد 2 دقیقه دوباره صفحه نمایش گوشیش رو باز کنه بره یه بازی اجرا کنهو ... کلا برنامه رو که اجرا کرد و از برنامه اومد بیرون با دریافت اس ام اس فلاش روشن فلاش گوشیش روشن بشه خواهش میکنم توضیح ندید سورس تست شده رو بدید یا سورس رو خودتون تست کنید و کداش رو مو به مو با توضیحات اینجا قرار بده با تشکر ببین خوب دوست عزیز شما هاو بیا برو تو گلو میخوای یعنی چی کسی توضیح نده فقط سورس بده اگر بنا به سورس دادن باشه انجمن رو اسمش رو عوض میکردن اگر بنا به سورس دادن بود که خودمون برنامه رو راهی بازار میکردیم منبع درآمد بود. شما سورسی که نوشتید و مشکل دارید رو پیوست کنید مشکلتون رفع و رجوع بشه در غیر این صورت توقع بیجا نداشته باشید./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agham 4 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ آقا من نتونستم با سرویس فلاش رو روشن کنم لطفا کسی توضیح نده یا سورس اماده کنه یا همه کداش رو مو به مو اینجا بذاره که فداش بشم ! دقیق اینو میخوام: کاربر برنامه رو اجرا کنه و از برنامه بیاد بیرون و مثلا بره گالریش یا صفحه نمایش گوشی رو ببنده بعد 2 دقیقه دوباره صفحه نمایش گوشیش رو باز کنه بره یه بازی اجرا کنه و ... کلا برنامه رو که اجرا کرد و از برنامه اومد بیرون با دریافت اس ام اس فلاش روشن فلاش گوشیش روشن بشه خواهش میکنم توضیح ندید سورس تست شده رو بدید یا سورس رو خودتون تست کنید و کداش رو مو به مو با توضیحات اینجا قرار بده با تشکر اینم گیف از سورسی که دوستان گذاشتن شما میگی کار نمیکنه قشنگ ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ آقا من نتونستم با سرویس فلاش رو روشن کنم لطفا کسی توضیح نده یا سورس اماده کنه یا همه کداش رو مو به مو اینجا بذاره که فداش بشم ! دقیق اینو میخوام: کاربر برنامه رو اجرا کنه و از برنامه بیاد بیرون و مثلا بره گالریش یا صفحه نمایش گوشی رو ببنده بعد 2 دقیقه دوباره صفحه نمایش گوشیش رو باز کنه بره یه بازی اجرا کنه و ... کلا برنامه رو که اجرا کرد و از برنامه اومد بیرون با دریافت اس ام اس فلاش روشن فلاش گوشیش روشن بشه خواهش میکنم توضیح ندید سورس تست شده رو بدید یا سورس رو خودتون تست کنید و کداش رو مو به مو با توضیحات اینجا قرار بده با تشکر اول باید تو اکتیویتی Main سرویس رو استارت کنی Sub Process_Globals End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") StartService(Starter) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub بعد تو سرویس این کدارو بنویسی Sub Process_Globals Dim sms As SmsInterceptor End Sub Sub Service_Create sms.Initialize("sms") End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) StartServiceAt(Me,DateTime.Now + 5 * 1000,False) End Sub Sub sms_MessageReceived (From As String, Body As String) As Boolean If Body = "فلش" Then کد روشن کردن فلش رو باید اینجا بنویسی من بلد نیستم End If End Sub 'Return true to allow the OS default exceptions handler to handle the uncaught exception. Sub Application_Error (Error As Exception, StackTrace As String) As Boolean Return True End Sub Sub Service_Destroy End Sub اول باید کتابخونه SmsInterceptor رو فعال کنی این کد میاد هر وقت اس ام اسی با متن فلش برای گوشی اومد فلش رو روشن میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
باسلام
من در حال ساخت برنامه ای هستم که میخوام وقتی کاربر برنامه رو نصب کرد و از برنامه اومد بیرون برنامه آماده باشه و وقتی کاربر داده گوشی (نت گوشی) رو باز کرد این برنامه ای که ساختم یک عملی رو انجام بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.