ebidahe70 0 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام و تشکر از دوستان میخواستم بدونم چطور میشه رویداد کلیک رو در ایتم های AcToolbar تعریف کنم مثلا در Activity.AddMenuItem میشه رویداد کلیک را تعریف کردولی در Item های ActoolBar نمیشه لطفا پاسخ دهید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ ActoolBar.SetAsActionBar ActoolBar.Title="answerecenter" Activity.AddMenuItem("خروج","Exit") موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebidahe70 0 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ ActoolBar.SetAsActionBar ActoolBar.Title="answerecenter" Activity.AddMenuItem("خروج","Exit") موفق باشی ممنون ولی برای AcToolbar هم وقتی یک آیتم قرار میدم هم نمی تونم رویدار کلیکشو تعریف کنم مثلا (نام فایلی که در پوشه ریسورسه)=A.icondrwable=Xml.getdrwable لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ با استفاده از event name یه sub تعریف کن Sub Exit_click If Msgbox2("آیا میخواهید از برنامه خارج شوید؟" ,"خروج","بله","خیر","",Null)=DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Else Return True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ebidahe70 0
با سلام و تشکر از دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه رویداد کلیک رو در ایتم های AcToolbar تعریف کنم
مثلا در Activity.AddMenuItem میشه رویداد کلیک را تعریف کردولی در Item های ActoolBar نمیشه
لطفا پاسخ دهید
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.