shekaf 30 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام وب ویو هایی که در برنامه ام استفاده میکنم قابلیت انتخاب توسط کاربر نباشه (متن ها و .... ) چه میشه کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سلام شما باید رویداد LongClick برای وب ویو تعریف کنید که خود بیسیک اینرو اضافه نکرده ولی خب خودمون انجامش میدیم تیک کتابخونه JavaObject رو بزنید Privaye j As JavaObject j.InitializeContext wv.Loadurl("http://www.answercenter.ir") 'wv - > WebView j = wv Dim e As Object = j.CreateEvent("android.view.View.OnLongClickListener","wvLongClick",False) j.RunMethod("setOnLongClickListener",Array As Object(e)) و این کدهارو اضافه کنید دیگه قابلیت انتخاب غیر فعال میشه» Sub wvLongClick_Event(MethodName As String,Args() As Object) As Object Return True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shekaf 30
با سلام
من میخوام وب ویو هایی که در برنامه ام استفاده میکنم قابلیت انتخاب توسط کاربر نباشه (متن ها و .... )
چه میشه کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.