isaac23 10 ارسال شده در 3 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2016 سلام دوستان من یه بانک اطلاعاتی دارم که توی پوشه .DirAssetsهست و با این دستور در صورت وجود نداشتن بانک بیاد کپی کنه If File.Exists(File.DirInternal,"Tell.db") = False ThenFile.Copy(File.DirAssets,"tell.db",File.DirInternal,"tell.db")End If حالا من هر کاری میکنم این بانک کپی میشه ... من میرم توی برنامه اطلاعات ذخیره میکنم مشکلی نداره ثبت میشه و نشون میده اما وقتی برنامه رو از نو اجرا میکنم اطلاعت قبلی پاک شده و اطلاعات ذخیره شده در بانک اولی رو میاره برام هر کاری هم میکنم درست نمیشه ممنون میمش راهنمائی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2016 دیتا بیسی که که تو navicat ساختی رو باید فیلد هاش null باشه و گرنه هر بار ک debug میکنی همون اطلاعات داخل navicat واست نشون داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isaac23 10 ارسال شده در 3 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2016 این کار رو کردم اما باز حل نشد و مشکل پابرجاست؟؟؟؟ خیلی واجبه دسوستان میشه کمک کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 3 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2016 این کار رو کردم اما باز حل نشد و مشکل پابرجاست؟؟؟؟ خیلی واجبه دسوستان میشه کمک کنید ؟ سورستون رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.