sportwtf 43 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من یک کلیپ تصویری دارم، با چه نرم افزاری میتونم اونو ویرایش کنم من منظورم از ویرایش این ها هست: 1- مثلا در بخشی از کلیپ بتونیم مثلا دور یک شیء رو با رنگ قرمز(یا هر رنگی) خط بکشیم. 2- مثلا بخش از فیلم رو نامفهوم کنیم و کلا چنین قابلیت هایی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ کتابخانه ای برای این کار ندیدم بنده تنها راه فعلا اینه که بیاید با یه تایمر زمان رو بگیرید مثلا ثانیه20میخواید یه قسمت محو شه میاید و میگید اگر تایمیر یا یه اینت شد 20بیا و مثلا با یه پنل اونجا رو پنهان کن و بگو پنل ویزیبلش ترو بشه بعدشم فالس شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sportwtf 43 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ کتابخانه ای برای این کار ندیدم بنده تنها راه فعلا اینه که بیاید با یه تایمر زمان رو بگیرید مثلا ثانیه20میخواید یه قسمت محو شه میاید و میگید اگر تایمیر یا یه اینت شد 20بیا و مثلا با یه پنل اونجا رو پنهان کن و بگو پنل ویزیبلش ترو بشه بعدشم فالس شه ببخشید، من منظورم برای اندروید نبوده، البته مقصر خودمم چون باید میگفتم برای برنامه نویسی نیست، و کلا چنین برنامه ای رو برای ویندوز میخوام. حالا شما برای چنین کاری چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ ویدیو ایدیتور ساخت کمپانی واندرشیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام نرم افزار ulead هم خیلی عالیه و کار با اون راحته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ Adobe Primeir اگه به مک دسترسی دارید FinalCutPro لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.