mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان روی بعضی گوشیها این خطا رو میبینم که فکر میکنم مربوط به ورژن آندرویدشون هستش : android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x0 این برای زمانی هستش که من از AppCompat بهره میبرم. ریسورس ها کامل هستش ولی اگه از دوستان لطف کنن و ریسورسهایی که باهاش این مشکل رو ندارن پیوست کنن ممنون میشم با ورژن بیسیک 6 هم رابطه خوبی ندارم. متریال تو ورژن 6 رو گوشیهای ورژن پایین تر از 5 فورس کلوز میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سورس رو پیوست میکنم : فقط این نکته رو هم بگم که من ریسورس های AppCompat رو هم به پوشه برنامه اضاف کردم و Read-Only هم کردم ولی این بار Force Close داد برنامه ... مرسی Source_Jahan_Ara.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سورس رو پیوست میکنم : فقط این نکته رو هم بگم که من ریسورس های AppCompat رو هم به پوشه برنامه اضاف کردم و Read-Only هم کردم ولی این بار Force Close داد برنامه ... مرسی از آخرین نسخه هر چیزی استفاده کنید هیچ وقت مشکل پیش نمیاد ارورتون ممکنه مربوط به مسیر دهی نکردن آیکون یا همچین چیزی باشه مثلا: نذاشتن آیکون برای Floating Action Button لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ از آخرین نسخه هر چیزی استفاده کنید هیچ وقت مشکل پیش نمیاد ارورتون ممکنه مربوط به مسیر دهی نکردن آیکون یا همچین چیزی باشه مثلا: نذاشتن آیکون برای Floating Action Button دوست من همینطوره که میفرمائید به جز خود بیسیکذ همه بروز هستن. فقط همین مورد هستش که مشکل ساز شده. باقی برنامه هام تا الان گزارش نداشتم که اجرا نشده باشن. به این نکته ای که اشاره کردید حواسمون بوده و هست. اگه سورس رو دانلود کنید متوجه حرفه ای بودن کارهام میشید !!! مرسی از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ فکرکنم ادرس دهی اشتباه کردید یا بعضی کتابخونه های متریال روی نسخه جدید appcompact کارنمیکنن مثل mscardview آره تو این برنامه CardView دارم و ریسورس های اون رو از پوشه Support آدرس دهی کردم. میتونید سورس رو دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ دوست من همینطوره که میفرمائید به جز خود بیسیکذ همه بروز هستن. فقط همین مورد هستش که مشکل ساز شده. باقی برنامه هام تا الان گزارش نداشتم که اجرا نشده باشن. به این نکته ای که اشاره کردید حواسمون بوده و هست. اگه سورس رو دانلود کنید متوجه حرفه ای بودن کارهام میشید !!! مرسی از کمکتون این سورسی که ازش حرف میزنید نمی بینم! :| همونجور که گفتم همه چیز باید بروز باشه شما میگید همه چیز بجز بیسیک! اصلش بیسیکه خب توی ورژن جدید بیسیک قابلیت هایی اضافه شده و باگ هایی برطرف شدن پس شما اگر توی ورژن پایین تر به مشکل بر خوردید به اپدیت نکردن بیسیکتون هم بر میگرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سورس رو پیوست میکنم : فقط این نکته رو هم بگم که من ریسورس های AppCompat رو هم به پوشه برنامه اضاف کردم و Read-Only هم کردم ولی این بار Force Close داد برنامه ... مرسی تو این پست پیوست شد. شرمدنه کلید پیوست رو نزده بودم خخخخخخخخخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ فکرکنم ادرس دهی اشتباه کردید یا بعضی کتابخونه های متریال روی نسخه جدید appcompact کارنمیکنن مثل mscardview لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ نسخه AppCompat همون 2.20 قبل از 3 هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ بنظرم کدهای منیفست و کدهای اکتیویتی رو نشون بده چک کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad-alone 564
دوستان روی بعضی گوشیها این خطا رو میبینم که فکر میکنم مربوط به ورژن آندرویدشون هستش :
android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x0
این برای زمانی هستش که من از AppCompat بهره میبرم.
ریسورس ها کامل هستش ولی اگه از دوستان لطف کنن و ریسورسهایی که باهاش این مشکل رو ندارن پیوست کنن ممنون میشم
با ورژن بیسیک 6 هم رابطه خوبی ندارم.
متریال تو ورژن 6 رو گوشیهای ورژن پایین تر از 5 فورس کلوز میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.