bahadorks 13 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان من یه کتاب ساختم وقتی روی گوشی samsung galaxy s4 mini با اندروید 4.4.2 امتحان میکنم این ارور را میده ولی روی هر گوشی با هر اندروید دیگه میزنم خیلی راحت به علاقه مندیها اضافه میکنه از android-10 , android-17 , android-20به عنوان پکیج استفاده کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ این ارور شما مربوط به کدنویسی sql نه چیز دیگه تعجب می کنم که شما میگید رو هر گوشی الا s4mini جواب داده *تعجب* یه کاری کن ببین رو گوشی های که درس نشون میده وقتی که هیچی علاقه مندی نداری بازم ایراد میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ آره s4 mini واقعا قویه اما نمیدونم این فقط ایراد میگیره همه چی خوبه تا وقتی دکمه علاقه مندیها رو میزنم نمیدونم چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ 2تا کار 1 آموزش علاقه مندی ها رو ببین ( یا تو سایت "علاقه مندی ها" رو سرچ کن شاید مشکلتو قبلا یکی حل کرده باشه ) 2 برنامه رو تو s4 مینی پاک کن دوباره نصب کن ببین باز همون ارور رو میده فعلا اینا به ذهنم میرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahadorks 13
سلام دوستان
من یه کتاب ساختم وقتی روی گوشی samsung galaxy s4 mini با اندروید 4.4.2
امتحان میکنم این ارور را میده
ولی روی هر گوشی با هر اندروید دیگه میزنم خیلی راحت به علاقه مندیها اضافه میکنه
از android-10 , android-17 , android-20به عنوان پکیج استفاده کردم نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.