نیما قبادی 246 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام به دوستان چطور یه برنامه بنویسم که با بلوتوث بشه باهاش چت کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ فایل سورس پیوست شد پسورد: basic4android.org Bluetooth Chat(basic4android.org).rar 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 esmaeil57 64 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز ممنون و متشکرم بابت پاسخگویی های شما عزیزان. ولی این سورس رو داشتم و روش هم زیاد مطالعه کردم . دو تا سوال و مشکل داشتم توی همین برنامه: اول اینکه چرا ارسال رو به درستی انجام میده و دریافت رو نشون نمیده؟! دوم اینکه برای بار دوم که ارسال را انجام میدهیم (البته با لاتین) پیغام Connection is broken. میده و دکمه ها غیرفعال میشه و جالب اینکه من اومدم و غیر فعال شدن دکمه ها رو حذف کردم و با وجود اینکه پیغام ذکر شده رو میده ولی ارسال انجام میشه فقط مشکل من در دریافت داده هاست. راستی یه مشکل دیگه هم داره : اگه برنامه رو ببندیم بخوام دوباره کانکت شیم بلوتوث رو پیدا نمیکنه و باید حتما پیغام No Device Found رو بده و بعد که دکمه رو بزنیم کانکت میشه! خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه مشکل دریافت رو واسم حل کنه. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sadegh460 17 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ فایل سورس پیوست شد پسورد: basic4android.org دمت گرم ولی این ارور رو میده Parsing code. 0.02 Compiling code. Error Unable to read beyond the end of the stream. The following objects added permissions (duplicates are ignored): لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام ورژن برنامتون چنده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
نیما قبادی 246
با سلام به دوستان
چطور یه برنامه بنویسم که با بلوتوث بشه باهاش چت کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده