amir00700 66 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من میخواستم تاریخچه مرورگر رو بگیرم و نشون بدم با کدهای سایت مرجع به جایی نرسیدم اگه کسی این کار رو کرده و میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. میشه کدهایی که برای اینکار استفاده کردین بذارید؟ همچنین باید دسترسی زیر رو هم حتما اضافه کنید: com.android.browser.permission.READ_HISTORY_BOOKMARKS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ این کد هام Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod("getContentResolver") Dim cr As Cursor = r.RunStaticMethod("android.provider.Browser", "getAllVisitedUrls", Array As Object(r.Target), _ Array As String("android.content.ContentResolver")) For i = 0 To cr.RowCount - 1 cr.Position = i ListView1.AddSingleLine(cr.GetString2(0)) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ این کد هام امیر سلام باز من نام کاربریتو ندیدم مشکلی نداشت کد با اضافه کردن اون دسترسی لیست سایت های بازدید شده رو داد. http://s2.picofile.com/file/8262488268/%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87_%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DA%AF%D8%B1.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ من روی اندروید 6 تست میکنم نمیده و اندروید 5 هم همینطور پس چطور درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
سلام
من میخواستم تاریخچه مرورگر رو بگیرم و نشون بدم
با کدهای سایت مرجع به جایی نرسیدم
اگه کسی این کار رو کرده و میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.