appfatim 21 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام دوستان عزیز میگم من یک مبتدی ام چرا بهم خطا میده در عکس زیر چیکار کنم ؟ منظورم همه R ها است ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ من اصلا جاوا بلد نیستم ولی ترجمه اون متن انگلیسی اینه که:نمیتونه R رو تشخیص بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام دوستان عزیز میگم من یک مبتدی ام چرا بهم خطا میده در عکس زیر چیکار کنم ؟ منظورم همه R ها است ؟! سلام شما باید پروژه رو sync کنین از یه v-p-n بایداستفاده کنین خیلی سریع رفع میشه یا هم اندروید اسندیو رو افلاین کنین بعد sync کنین مشکلتون رفع میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سلام شما باید پروژه رو sync کنین از یه v-p-n بایداستفاده کنین خیلی سریع رفع میشه یا هم اندروید اسندیو رو افلاین کنین بعد sync کنین مشکلتون رفع میشه سلام ممنون میشه بگین چطور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اینجا رو بخون http://answercenter.ir/topic/15321-خطای-failed-to-resolve-junitjunit412-در-اندریود-استودیو/ آقای فرقانی گفتن که چیکار کنی . تو این روش نیازی به هیتلرشکن نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، البته آقای زبیدی زاده آموزشی در این رابطه قرار دادن که بهتره اون رو هم مشاهده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
appfatim 21
با سلام دوستان عزیز میگم من یک مبتدی ام چرا بهم خطا میده در عکس زیر چیکار کنم ؟ منظورم همه R ها است ؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.