FIRE 15 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان یک ارور هنگام کامپایل باهاش مواجه میشم حتی زدم تمام کد های که نوشتم کامنت کردم ولی باز همون ارور رو میداد B4A version: 5.80Parsing code. ErrorSpecified argument was out of the range of valid values.Parameter name: index لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، دوست عزیز اصلاً عنوان تاپیک مناسب نیست! می شه کدهای پروژه + لایوت ها رو که استفاده کردید ذکر کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سورس باید بزاری درکل ایراد میگیره از پارامتر index مقدارش در دسترس نیست یا اشتباه تعریف کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FIRE 15 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ ببخشید عنوان رو نمیشه ویرایش کرد. آقا محمد دقیقا کجا؟ من میگم تمام کد ها رو کامنت کردم باز همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ ببخشید عنوان رو نمیشه ویرایش کرد. آقا محمد دقیقا کجا؟ من میگم تمام کد ها رو کامنت کردم باز همون ارور رو میده سورستن ندیدم ک دقیق بگم ولی اکثر این اتقاق موقعی هست یه پارامتر از نوع int هستش شما string میدی همچین چیزایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
FIRE 15
سلام دوستان
یک ارور هنگام کامپایل باهاش مواجه میشم
حتی زدم تمام کد های که نوشتم کامنت کردم ولی باز همون ارور رو میداد
B4A version: 5.80
Parsing code. Error
Specified argument was out of the range of valid values.
Parameter name: index
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.