majerajoo 161 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من میخوام به برنامه ام دستور بدم بگم اگه کاربر از فلان اکتیویتی اومد توی اکتیویتی فعلی این دستوری که میگم رو انجام بده خواهشا توضیح ندید چون متوجه نمیشم بگید چه کدهایی باید بزارم چون توضیحاتشو بلدم اما هرکاری میکنم نمیتونم کدشو بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ خوب مثلا کاربر میخواد از اکتیویتی یک بره به دو یه متغیر جهانی از نوع اینت توی اکتیویتی دوم تعریف کن Dim i as int بعد بیا تو اکت کلیک هرجا میخواستی وارد اکت دو بشی اینم بنویس Act2.i = 2 Act2 مثلا اسم اکتیویتی دومه حالا تو اکت کریت یه شرط بزار و حالا هر کاری خواستی بکن If i = 2 then End if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام
ببخشید من میخوام به برنامه ام دستور بدم بگم اگه کاربر از فلان اکتیویتی اومد توی اکتیویتی فعلی این دستوری که میگم رو انجام بده
خواهشا توضیح ندید چون متوجه نمیشم بگید چه کدهایی باید بزارم چون توضیحاتشو بلدم اما هرکاری میکنم نمیتونم کدشو بنویسم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.