majerajoo 161 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ببخشید دوستان من این رو بلد بودم اما به دلایلی مغزم اصلا کار نمیکنه و یادم نمیاد که به خاطر چی بود دلیل این ارور رو میخواستم بپرسم چیه android.database.sqlite.SQLiteException: near "=": syntax error (code 1): , while compiling: SELECT * FROM shdb WHERE id= من فکر کنم بخاطر خط زیر باشه اما نمیدونم چی باید بهش اضافه کنم که درست بشه cur=s.ExecQuery("SELECT * FROM shdb") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سلام مشکل از کدی که گذاشتید نیست کدی رو که نوشتید رو داخل تگ <> قرار بدید تا چک کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ منظورتون رو متوجه نشدم!! این تگ رو من تاحالا ندیدم که تو بییسک استفاده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ درود ادامه این خط کد رو بنویسید لطفا ببینم چیکار کردید؟ SELECT * FROM shdb WHERE id لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام
ببخشید دوستان من این رو بلد بودم اما به دلایلی مغزم اصلا کار نمیکنه و یادم نمیاد که به خاطر چی بود
دلیل این ارور رو میخواستم بپرسم چیه
android.database.sqlite.SQLiteException: near "=": syntax error (code 1): , while compiling: SELECT * FROM shdb WHERE id=
من فکر کنم بخاطر خط زیر باشه اما نمیدونم چی باید بهش اضافه کنم که درست بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.