farshid9032 0 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام اول بگم جستجو کردم به نتیجه نرسیدم من میخوام متن دو تا لیبل رو داخل یک فایل ذخیره کنم بعد با زدن روی یک دکمه اونا رو داخل یک لیبل یا لیست ویو نمایش بدم به صورت زیر سطح۱ امتیاز۱۴۰ سطح۴ امتیاز ۱۷۰۰ سطح ۲ امتیاز ۸۰۰ باید چه کدی بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، دوست عزیز در این باره خیلی بحث شده در انجمن. ذخیره متن دو لیبل. Sub btn_Click Dim text As String = lbl1.Text & lbl2.Text File.WriteString(File.DirInternal, "filename", text) End Sub خواندن متن و نمایش در لیست ویو. Sub btn2_Click Dim text As String = File.ReadString(File.DirInternal, "filename") lst.AddSingleLine(text) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshid9032 0
سلام
اول بگم جستجو کردم به نتیجه نرسیدم
من میخوام متن دو تا لیبل رو داخل یک فایل ذخیره کنم بعد با زدن روی یک دکمه اونا رو داخل یک لیبل یا لیست ویو نمایش بدم به صورت زیر
سطح۱ امتیاز۱۴۰
سطح۴ امتیاز ۱۷۰۰
سطح ۲ امتیاز ۸۰۰
باید چه کدی بزنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.